Liga I la Futsal Fortuna a programat miercuri seară primele două partide din play-off-ul sezonului 2021-2021. Ambele confruntări, de la Buzău și de la Focșani s-au încheiat cu mari surprize!

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” a programat, de la ora 18:30, primul episod al duelului dintre formația locală Luceafărul și FK Odorheiu Secuiesc. Deși porneau din postura de outsideri, buzoienii lui Radu Burciu și Iulian Trăsnea au reușit să se impună la capătul unui meci deosebit de spectaculos, scor 8:5 (3:3), și sunt la o victorie de calificarea, în premieră în semifinalele play-off-ului.

În sezonul regular, FK Odorheiu Secuiesc câștigase toate cele trei confruntări cu Luceafărul Buzău. Al doilea episod al duelului din play-off dintre FK Odorheiu Secuiesc și Luceafărul Buzău va avea loc duminică, 27 martie, de la ora 18:00, în Harghita. În cazul în care trupa lui Jakab Zoltan își va lua revanșa în fața Luceafărului, va fi nevoie de o a treia confruntare, decisivă, care va avea loc a doua zi, luni, 28 martie, de la ora 18:00, tot la Odorheiu Secuiesc.

Învingătoarea din acest duel va juca în semifinale în compania formației CS United Galați.

În cea de-a doua partidă a zilei, găzduită de Sala Polivalentă din Focșani, Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști a primit vizita formației CFR Timișoara. După o primă repriză echilibrată, scor 1-1, în care bănățenii au avut marile ocazii, Sportul Ciorăști a reușit să se impună și să câștige meritat, scor 3-1!

În timpul sezonului regular, CFR Timișoara câștigase toate cele trei meciuri cu Sportul Ciorăști!

A doua partidă din play-off dintre cele două formații e programată luni, 28 martie, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara și va fi în direct la Digi Sport. Un al treilea meci, dacă va fi cazul, se va juca a doua zi, marți, 29 martie, de la ora 18:00, tot în Banat.

Învingătoarea din acest duel va juca în semifinale în compania formației Autobergamo Deva.

Play-off Liga I Fortuna, etapa I:
Luceafărul Buzău – FK Odorheiu Secuiesc 8:5 (3:3), Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – Buzău, ora 18:30
Arbitri: Boharu Predescu Ionel (Buftea), Gunciu Roberto Florentin (Popești Leordeni) – Hornet Andrei (Brăila)
Observator: Captan Sebastian (Galați)

Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști – CFR Timișoara 3:1 (1:1)
Sala Sporturilor – Focșani, ora 18:45, în direct la Digi Sport 3
Arbitri: Balint Attila, Benedek Andras; Szabo Attila (toți trei din Odorheiu Secuiesc)
Observator: Ionescu Georgian (Buzău)

Etapa viitoare:

Duminică, 27 martie, ora 18:00
FK Odorheiu Secuiesc – Luceafărul Buzău, Sala Sporturilor – Odorheiu Secuiesc,

Luni, 28 martie, ora 18:00, în direct la Digi Sport
CFR Timișoara – Sportul Ciorăști

Articol de Adi Dobre