Concursul ”Suporterii anului” pe www.peluzatricolora.ro se întoarce cu o nouă ediție, cu premii la fel de spectaculoase, pe tot parcursul lui 2022!

Peluza Tricoloră a devenit în ultimii ani locul în care am reunit cea mai frumoasă galerie din lume. Fanii care susțin echipe națională pot interacționa în diferite aplicații și pot trimite mesajele lor pentru tricolori.

Cum intri în concurs și cum punctezi?

  • Creează un cont unic de suporter pe www.peluzatricolora.ro! Te poți conecta cu adresa de e-mail sau cu un cont de Facebook. Dacă ai deja cont, conectează-te cu datele tale și intră în concurs.
  • Votul tău va conta în stabilirea tricolorului lunii! Vom propune minimum 3 nume de fotbaliști care au impresionat în luna precedentă și ai 7 zile la dispoziție pentru a alege favoritul și pentru a puncta. Vei primi 1 punct în clasamentul final pentru vot și încă 1 punct dacă jucătorul ales de tine va câștiga trofeul.
  • Înaintea meciurilor României (seniori, U21, U19) vei putea înregistra predicția ta pentru scorul final. Primești 1 punct pentru aceasta și încă 1 punct dacă scorul tău va fi și pe tabelă la finalul celor 90 de minute.
  • Cu ocazia meciurilor echipei naționale sau a altor evenimente pe parcursul anului, cele mai frumoase mesaje de susținere pentru tricolori vor fi premiate. Autorii lor vor primi și 2 puncte în clasamentul final.
  • La final de 2022, vei putea vota golul anului înscris de echipele naționale. Fiecare vot va puncta în ierarhia ”Suporterii anului”.

Ce câștigi?

Vor fi 5 premii mari la final de an, constând în: kit de suporteri + bilete VIP pentru locul 1, tricouri, bilete la toate meciurile de acasă, voucher pe magazin.frf.ro sunt alte dintre premiile de final de an.

De asemenea, câștigătorii în fiecare etapă a aplicațiilor (tricolorul lunii, ghicește scorul, golul anului, mesaje) vor primi tricouri de joc și de prezentare, vouchere pe magazin.frf.ro, mingi de joc.

Mai multe detalii despre premii, în regulamentul concursului!

Câștigătorii ediției 2021 a concursului ”Suporterii anului”.

Votează tricolorul lunii ianuarie!

Competițiile s-au reluat treptat pe parcursul primei luni din 2022, altele în Europa se vor relua abia din februarie, astfel că pentru tricolorul lunii ianuarie avem 3 propuneri:

  • Octavian Popescu. Două goluri spectaculoase pentru FCSB în primele două meciuri din Liga 1 în acest an, cu CFR Cluj și Dinamo.
  • Denis Drăguș. Marcator a două goluri în cele 4 meciuri disputate cu Standard Liege în prima lună din 2022.
  • Ianis Stoica. Unul din golgeterii U21 din L1, a ajuns la reușita numărul 6, deși are medie de doar 35 minute / apariție în sezon pentru FCSB.

Intră pe www.peluzatricolora.ro, votează tricolorul lunii până pe 7 februarie și poți câștiga un tricou al echipei naționale! În plus, punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2022”.

Lună de lună, jucătorii echipelor naționale cu cele mai multe voturi vor puncta și ei în clasamentul TRICOLORUL ANULUI, astfel: Locul I: 10 puncte; Locul al II-lea: 6 puncte; Locul al III-lea: 3 puncte. Trofeul a fost câștigat în 2021 de Florin Niță.