UPDATE 30 OCTOMBRIE

Cele două partide de pregătire au fost anulate! Federația Franceză a înștiințat azi Federația Română de Fotbal că, din cauza situației pandemice și a stării de urgență instituite pe teritoriul francez, toate meciurile amicale ale reprezentativelor franceze au fost anulate, implicit și cele două jocuri de futsal care erau programate pe 6 și 7 noiembrie.

ȘTIREA INIȚIALĂ – 29 OCTOMBRIE

Vineri, 6 noiembrie, și sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 19:00, echipa națională de futsal a României va disputa două meciuri amicale în compania selecționatei similare a Franței.

Ambele jocuri vor avea loc în Sala Concordia din Chiajna și vor fi transmise în direct la PRO X, dar și pe pagina de Facebook Futsal România și canalul de Youtube FRF TV.

Naționala de futsal a României va demara în curând campania de calificare la turneul final al Campionatului European din 2022, competiție care se va desfășura la Amsterdam și Groningen în intervalul 19 ianuarie – 6 februarie 2022.

În preliminarii, România va juca în Grupa 4, alături de Bosnia și Herțegovina, Serbia și de învingătoarea partidei Anglia – Macedonia de Nord. Prima clasată din grupă se va califica la EURO 2022. Șase din cele mai bine clasate echipe de pe locul secund în cele opt grupe vor disputa baraj. Naționala României a fost prezentă la patru ediții ale turneului final al Campionatului European, în 2007, 2012, 2014 și 2018.