Federația Română de Fotbal anunță cu mândrie un nou parteneriat inovator cu Modex și FIFA, având ca scop integrarea produselor și beneficiilor exclusive pentru suporterii Echipei Naționale a României pe platforma FIFA Collect.

FIFA Collect, o platformă lansată de FIFA în colaborare cu Modex, permite fanilor din întreaga lume să acceseze conținut exclusiv legat de fotbal și le oferă șansa la experiențe unice. Această inițiativă revoluționară utilizează tehnologia blockchain pentru a crea colecții digitale unice, oferind suporterilor oportunitatea de a deține o parte din istoria fotbalului.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat: „Astăzi, suntem mândri să anunțăm că federația noastră este prima din lume care se alătură platformei FIFA Collect. Această nouă platformă va permite fanilor români — și fanilor din întreaga lume — să acceseze conținut exclusiv și experiențe unice ca niciodată înainte, aducându-i pe aceștia și mai aproape de Echipa Națională”.

Parteneriatul dintre FRF și Modex aduce o serie de avantaje și oportunități pentru suporterii Echipei Naționale a României, inclusiv acces la momente iconice, experiențe unice, imagini ale jucătorilor și alte obiecte de colecție, disponibile doar prin intermediul platformei FIFA Collect. Pagina dedicată pentru Federația Română de Fotbal va fi activă în luna iunie 2024.

Antonio Lorenzo, Chief Marketing Officer la Modex, a declarat: „În mai 2024, FIFA a anunțat că FIFA Collect va fi deschisă pentru orice cluburi și federații de fotbal. Doar o lună mai târziu, suntem încântați să primim FRF ca prima federație care se alătură platformei, cu multe altele care vor urma. Prin aderarea la FIFA Collect, FRF și suporterii săi vor beneficia de un angajament sporit și oportunități exclusive, conducând viitorul fanatismului fotbalistic și în România. Forza România!”.

Această colaborare subliniază angajamentul FRF față de inovație și de a oferi fanilor săi cele mai bune experiențe posibile. Prin integrarea cu FIFA Collect, FRF își propune să creeze o legătură mai puternică între Echipa Națională a României și suporterii săi, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de conținut exclusiv și de a-și exprima pasiunea pentru fotbal într-un mod complet nou.

Despre FIFA Collect
FIFA Collect este o platformă inovatoare lansată de FIFA în colaborare cu Modex, care permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să tranzacționeze colecții digitale legate de fotbal. Utilizând tehnologia blockchain, FIFA Collect oferă suporterilor din întreaga lume acces la momente iconice, jucători, echipe și alte obiecte de colecție unice. Fiecare articol de pe platformă este un NFT (Token Non-Fungibil), asigurând autenticitatea și unicitatea fiecărui obiect de colecție. Prin intermediul acestei platforme, FIFA își propune să ofere fanilor o nouă modalitate de a se conecta cu sportul lor preferat și de a deține o parte din istoria fotbalului într-un format digital inovator.