Până pe 3 februarie, Academia Națională de Fotbal primește aplicații pentru cursul de Team management, care va fi construit și livrat de team managerul echipei naționale, Cătălin Gheorghiu.

Este al treilea an consecutiv în care ANF organizează această formare, extrem de utilă team managerilor de la cluburile profesioniste din România. Sesiunile vor avea loc timp de 3 zile și se vor desfășura online, în perioada 7-9 februarie.

Cătălin Gheorghiu, principalul lector al acestui curs, ocupă rolul de team manager din 2014, iar în 2016 s-a format la școala de la Coverciano a Federației Italiene de Fotbal în Team management pentru cluburi și echipe naționale.

Înscrie-te la cursul de Team management!

Costul cursului este de 980 de lei. Plata se va face în contul Academiei Naționale de Fotbal după anunțarea listei finale de participanți selectați (din 3 februarie). Numărul de participanți este limitat la 20, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. Vor avea prioritate cei care ocupă deja poziția de team manager în cadrul unui club.

Toate detaliile sunt disponibile și pe site-ul anf.frf.ro!