Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști, nou-promovată în Liga I, se pregătește pentru debutul pe prima scenă a futsalului românesc!

Gruparea vrânceană, marea revelație a sezonului trecut, e hotărâtă să nu facă figurație în Liga I, iar pentru atingerea obiectivului, evitarea retrogradării, încearcă să se întărească. Primul transfer al verii perfectat de Sportul Ciorăști este cel al lui Vlad Avram, căpitanul echipei Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, adversara vrâncenilor sezonul trecut.

„Clubul nostru a ajuns la un acord pentru transferul căpitanului Vlad Avram la Sportul Ciorăști Vrancea, echipă care va activa în sezonul 2021/2022 în Liga 1 de futsal! Vlad, îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru Futsal Ceahlăul. Îți urăm mult succes în noua provocare și la cât mai multe goluri în Liga 1! Baftă Vlad!”, au scris nemțenii pe pagina lor de Facebook.

La rândul său, Vlad Avram a ținut să le mulțumească celor de la Futsal Ceahlăul pentru perioada petrecută la echipa din Piatra Neamț. Avram și-a reamintit chiar și cum a început futsalul!

“Ce înseamnă acest transfer pentru mine? În primul rând un pas mare, important, în cariera mea. Apoi șansa de a mă antrena, de a juca la un nivel superior, de a vedea dacă pot face față exigențelor Ligii I. Îmi amintesc de un meci împotriva echipei CS United Galați, în Cupa României. Eram optimiști înaintea jocului, dar gălățenii ne-au readus cu picioarele pe pământ. Și, pentru că tot am amintit de United, am fost la un pas de a ajunge la echipa din Galați acum doi ani. Trebuia însă să mă mut acolo și nu am dorit să renunț la serviciu. Nici acum nu voi renunța, dar m-am înțeles cu cei de la Sportul Ciorăști și sper că totul va fi bine. Cunosc mulți dintre viitorii mei colechipieri. Îi știu de la minifotbal, dar și din meciurile cu ei din sezonul trecut în Liga a II-a. M-au primit pe grupul lor de WhatsApp și m-au primit bine. Aș dori să le mulțumesc celor de la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț pentru cei patru ani extraordinari petrecuți împreună. În mod special vreau să le mulțumesc domnilor Gabi Bucur, antrenorul echipei, și Cristi Vornicu, președintele clubului. Îmi amintesc cum mergeam la sală, unde un bun prieten era portar la Futsal Ceahlăul. Stăteam în tribună. Jucam minifotbal în acea vreme. Domnul Cristi Vornicu mă tot ruga să mă echipez și să intru la joacă. Nu îmi plăcea însă futsalul sau cel puțin asta era impresia mea! După mai multe ședințe la care am fopst spectator, m-am băgat la joacă. Vreau să spun că a fost dragoste la prima vedere! Aici, la Ceahlăul, am învățat futsalul, aici m-am făcut cunoscut”, a spus Vlad Avram, cel care la 1 august va împlini 26 de ani.

Articol de Adi Dobre