Cea mai frumoasă galerie din lume, a votat pe www.peluzatricolora.ro, timp de o săptămână, tricolorul lunii iulie. Toți fanii au punctat și în concursul ”Suporterii anului” cu premii importante la final de an!

Au fost 4 fotbaliști nominalizați pentru trofeul din luna iulie, în urma prestațiilor de la club. Iată clasamentul final în care învingător a fost Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns):

  1. Nicolae Stanciu 68,88% (10 puncte în clasamentul ”Tricolorul anului”)
  2. David Miculescu 14,11% (6 puncte)
  3. Marius Ștefănescu 10,37% (3 puncte)
  4. Nicolae Păun 6,64%

Și utilizatorii de pe www.peluzatricolora.ro au punctat în urma votului pentru tricolorul lunii iulie. Fiecare vot a însemnat un punct, iar cei care l-au ales pe Nicolae Stanciu drept favorit au primit un punct extra. În data de 8 august 2022 a avut loc tragerea la sorți a câștigătorului premiului de etapă, un voucher de 1000 RON pe magazin.frf.ro, dintre toți cei care au votat în această lună. Premiul merge la Sebastian Mocan, acesta urmează să fie contactat pe e-mail pentru a afla cum va intra în posesia voucherului.


Cum intri în concursul ”Suporterii anului” și cum punctezi?

  • Creează un cont unic de suporter pe www.peluzatricolora.ro! Te poți conecta cu adresa de e-mail sau cu un cont de Facebook. Dacă ai deja cont, conectează-te cu datele tale și intră în concurs.
  • Votul tău va conta în stabilirea tricolorului lunii! Vom propune minimum 3 nume de fotbaliști care au impresionat în luna precedentă și ai 7 zile la dispoziție pentru a alege favoritul și pentru a puncta. Vei primi 1 punct în clasamentul final pentru vot și încă 1 punct dacă jucătorul ales de tine va câștiga trofeul.
  • Înaintea meciurilor României (seniori, U21, U19) vei putea înregistra predicția ta pentru scorul final. Primești 1 punct pentru aceasta și încă 1 punct dacă scorul tău va fi și pe tabelă la finalul celor 90 de minute.
  • Cu ocazia meciurilor echipei naționale sau a altor evenimente pe parcursul anului, cele mai frumoase mesaje de susținere pentru tricolori vor fi premiate. Autorii lor vor primi și 2 puncte în clasamentul final.
  • La final de 2022, vei putea vota golul anului înscris de echipele naționale. Fiecare vot va puncta în ierarhia ”Suporterii anului”.

Ce câștigi?

Vor fi 5 premii mari la final de an, constând în: kit de suporteri + bilete VIP pentru locul 1, tricouri, bilete la toate meciurile de acasă, voucher pe magazin.frf.ro sunt alte dintre premiile de final de an.

De asemenea, câștigătorii în fiecare etapă a aplicațiilor (tricolorul lunii, ghicește scorul, golul anului, mesaje) vor primi tricouri de joc și de prezentare, vouchere pe magazin.frf.ro, mingi de joc.

Mai multe detalii despre premii, în regulamentul concursului!