Selecționerul Endre Kacso a optat pentru Vaslui, considerând că are toate condițiile de pregătire și este mai aproape de Chișinău, unde în week-end va susține o dublă amicală cu Moldova.

Staff-ul tehnic al echipei naționale a programat câte două antrenamente zilnic în Sala Sporturilor din Vaslui. Selecționerul Endre Kacso speră să ducă naționala României la Campionatul European și Campionatul Mondial. Acesta a precizat că echipa este în progres și își dorește să formeze o echipă competitivă, cu care să abordeze calificările, astfel încât să fie atinse cele două obiective. Tehnicianul a mai spus că este mulțumit de jocul naționalei, după amicalele cu Ucraina și Georgia, iar evoluția bună a naționalei să fie continuată și în dubla cu Moldova.

”Obiectivul cel mai important e să formăm o echipă competitivă pentru calificările pentru Campionatul Mondial și cel European. Avem timp. Jucătorii cresc de la meci la meci, ceea ce este important. Obiectivul major e să ajungem la Campionatul European și cel Mondial”, a spus Endre Kacso.

Partidele cu Moldova se vor juca sâmbătă, 18 decembrie, și duminică, 19 decembrie, la Chișinău.

Articol de Cristian LAPA (VASLUI)