Marți, 12 aprilie 2022, în cadrul Adunării Generale a Federației Române de Fotbal, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost ales pentru al treilea mandat la Casa Fotbalului.

Gianni Infantino, președintele FIFA, și Aleksander Čeferin, președintele UEFA, au transmis mesaje de felicitare.

MESAJUL TRANSMIS DE PREȘEDINTELE FIFA

Stimate președinte,

Vă rugăm să primiți cele mai calde salutări și cele mai sincere felicitări pentru realegerea dumneavoastră ca președinte al Federației Române de Fotbal (FRF) pentru un mandat de patru ani, în cadrul Adunării Generale a FRF desfășurată ieri la București.

Aș fi recunoscător dacă ați putea să le transmiteți felicitările mele membrilor Comitetului Executiv aleși împreună cu dumneavoastră și profit de ocazie să vă mulțumesc pentru toate eforturile dumneavoastră, munca și contribuția importantă adusă la dezvoltarea sportului nostru și la promovarea valorilor acestuia în România.

Vă trimit dumneavoastră și echipei dumneavoastră cele mai bune urări pentru acest nou mandat și succes în toate provocările care ne așteaptă! Sunt nerăbdător, dragă domnule președinte, să continuăm să lucrăm împreună pentru creșterea și prosperitatea fotbalului în România în anii următori.

Gianni Infantino
Președinte FIFA

MESAJUL TRANSMIS DE PREȘEDINTELE UEFA

Stimate domnule președinte, dragă Razvan,

În primul rând, sunt încântat să vă felicit pentru realegerea în funcția de Președinte al Federației Române de Fotbal. Un al doilea set de felicitări vi-l transmit dumneavoastră și întregii echipe de la FRF, care a lucrat neobosit pentru a îngriji, promova și consolida în continuare vizibilitatea și dezvoltarea fotbalului în România.

Infrastructura în creștere, proiecte speciale dedicate fotbalului de bază, celui juvenil și cel feminin, precum și conexiunea cu comunitatea sunt toate domenii cheie care vor continua să strălucească. Organizarea UEFA EURO 2020 la București anul trecut este și va rămâne un reper, iar în 2023 România revine în prim-plan prin găzduirea, împreună cu Georgia, a Campionatului European U21, competiție care va evidenția viitoarele vedete ale fotbalului european.

Pe un ton mai personal, Răzvan, îți mulțumesc pentru tot sprijinul și munca grea depusă. În calitate de membru UEFA în Consiliului FIFA, ai reacționat rapid la probleme grave și ți-ai asumat rolul în protejarea și dezvoltarea fotbalului european la cel mai înalt nivel.

Nu am nicio îndoială că noul mandat care urmează în fruntea fotbalului din România va fi unul de succes și îți doresc numai bine.

Cu stimă,

Aleksander Čeferin
Președinte UEFA