Ultimele două partide rămase din turneul de calificare pentru Campionatul European din 2022, România – San Marino și Rusia – Germania, de marți, 26 octombrie, se vor disputa fără spectatori.

Având în vedere noile modificări adoptate în HCNSU nr. 91, din 21.10.2021, pe o perioadă de 30 de zile, competițiile sportive se vor organiza și desfăsura pe teritoriul României fără participarea spectatorilor.

Astfel, la cele două partide rămase, nu vor putea avea acces spectatorii în tribune. Meciul tricolorilor va fi transmis în direct pe YouTube FRF TV.

Marți, 26 octombrie

  • San Marino – România, ora 18:00, Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia
  • Rusia – Germania, ora 18:00, Centrul Național de Fotbal Buftea

România găzduiește grupa 6 de calificare, din care mai fac parte Germania, Rusia și San Marino. Tricolorii au disputat două partide, pierdute în fața Rusiei și Germaniei. Se califică mai departe la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO, ocupantele primelor două poziții în cele 13 grupe, plus cele mai bune 4 ocupante ale locurilor 3. Turul de Elită se va disputa în primăvara lui 2022. Turneul final la care participă 16 selecționate va avea loc în Israel.