Federația Română de Fotbal și PRO TV își unesc forțele în promovarea fotbalului feminin la nivel național. Începând cu play-off-ul sezonului actual, 2022/2023, 10 meciuri vor fi transmise în direct pe PRO ARENA!

Parteneriatul dintre cele două instituții se va încheia pe o perioadă de două sezoane și jumătate, incluzând sezoanele 2023/2024 și 2024/2025! Astfel, fotbalul feminin din România intră într-o nouă etapă de dezvoltare și promovare, obiectivul comun al celor două instituții fiind acela de a crește vizibilitatea fenomenului care a luat amploare la nivel internațional.

Partida CS Carmen București – Politehnica Timișoara deschide seria meciurilor 

Primul meci care va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA, chiar la finalul acestei săptămâni este derby-ul primei etape din play-off-ul Ligii 1 Feminin: CS Carmen București – Politehnica Timișoara. Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu va găzdui această partidă sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 13:00!

Alte 10 meciuri în direct pe www.frf.tv

În afara celor 10 partide care vor fi transmise în direct pe PRO ARENA, Federația Română de Fotbal va continua transmisia unui meci pe etapă pe FRF.tv, dublând astfel numărul de meciuri accesibile publicului larg pentru vizionare. Meciurile se vor disputa în zile diferite față de cele transmise pe PRO Arena! Prima partidă care va putea fi urmărită pe FRF.tv este cea dintre FC Universitatea Cluj și FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în data de 3 martie, cu începere de la ora 13:00!