stadion Ilie Oana Ploiesti

La inițiativa Federației Române de Fotbal, gazonul stadionului „Ilie Oană” din Ploiești, care vineri găzduiește meciul România – Muntenegru, a fost înlocuit în mai multe zone.

Ca urmare a inspecției UEFA și a reprezentanților FRF din această perioadă, s-a luat decizia intervenției asupra gazonului, pentru ca, la ora de start a partidei, acesta să se prezinte în cele mai bune condiții.

Lucrările de înlocuire a gazonului în zonele de margine ale terenului au fost realizate în urma eforturilor comune ale FRF, CSM Ploiești și Primăria Ploiești, cu sprijinul administratorului arenei și a autorităților locale.

Pentru a proteja gazonul, partida din etapa 5 a Ligii 2, Petrolul Ploiești – Chindia Târgoviște, a fost amânată pentru data de 12 septembrie.

Vineri, 7 septembrie, de la ora 21:45, reprezentativa României va debuta pe stadionul „Ilie Oană” în noua competiție Liga Națiunilor UEFA. Jocul se va disputa fără spectatori, ca urmare a unei suspendări de pe parcursul preliminariilor pentru EURO 2016.