Observator FRF și președinte al Comisiei Județene de Arbitri Mehedinți în perioada 2005-2021, Louis – Lucian Moisescu, 56 de ani, a devenit noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Mehedinți.

Cu prilejul alegerilor organizate joi, 9 septembrie, Moisescu l-a învins pe contracandidatul Caius Ionel – Drulă, scor 22-12 la voturi. Președinte al forului județean timp de aproape 3 decenii, Dumitru Paraschiv n-a mai candidat pentru un nou mandat.

„Mulțumesc tuturor membrilor afiliați care au participat la această Adunare Generală și îi asigur pe toți că, indiferent de opțiunea avută, vor găsi în mine mereu un sprijin. Îmi doresc să am un dialog permanent și constructiv cu reprezentanții structurilor sportive din județ. Sunt pregătit să ocup, cu onoare, această funcție, împreună cu echipa mea. Cunosc și înțeleg foarte bine problemele din fotbalul mehedințean și am un plan strategic care se pliază strict pe nevoile județului nostru. În acest sens, vom pune în practică proiecte pentru atragerea fondurilor, inclusiv din mediul privat, prin diverse sponsorizări. Semnalele sunt foarte bune din partea Consiliului Județean, care dorește, ca și până acum, să susțină activitatea fotbalistică din județ”, a declarat noul președinte al AJF Mehedinți, Louis Moisescu.

Vicepreședinte AJF Mehedinți a fost ales Florin Oglindoiu, delegat de joc FRF.