În perioada 13 august – 24 august s-a desfășurat procesul de acreditare la partidele dintre România și Muntenegru, de pe 7 septembrie, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, cu începere de la ora 21:45, și cea cu Serbia, de la Belgrad, de pe 10 septembrie, meci care va începe la ora 20:45 (ora Serbiei).

Lista jurnaliștilor acreditați pentru meciul de la Ploiești este disponibilă mai jos:

ACREDITĂRI MASA PRESEI ROMÂNIA – MUNTENEGRU

ACREDITĂRI FOTO ROMÂNIA – MUNTENEGRU

Remiterea acreditărilor se va face după următorul program:

– 6 septembrie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia – în intervalul orar 12:00 -13:00 (pentru presa din București).
– 6 septembrie, la stadionul “Ilie Oană” – în intervalul orar 18:00 – 19:30, iar pe 7 septembrie, în ziua jocului, în intervalul 13:00 – 14:00.

Specificăm faptul că accesul în incinta stadionului, la meciul de la Ploiești, va fi permis DOAR CU ACREDITAREA ÎNSOȚITĂ DE LEGITIMAȚIA DE SERVICIU/CARTEA DE IDENTITATE. Eventualele înlocuiri ale persoanelor de pe lista publicată vor trebui comunicate cel târziu până pe 29 august 2018, ora 12:00 pe adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro. 

Acreditările și vestele foto se vor ridica DOAR PERSONAL, în baza legitimației de serviciu, vizată pe anul în curs. Un jurnalist/fotoreporter va putea ridica și acreditarea/acreditările colegului/colegilor DIN ACEEAȘI REDACȚIE.

Restituirea vestelor foto, care vor fi înmânate DOAR în schimbul legitimației de presă vizată pe anul în curs A FIECĂRUI SOLICITANT, se va face la 20 minute după încheierea meciului de pe stadionul ”Ilie Oană”.

Lista jurnaliștilor acreditați pentru partida de la Belgrad:

ACREDITĂRI SERBIA – ROMÂNIA

Remiterea acreditărilor se va face după următorul program: 

– pe 7-8 septembrie, la sediul Federației din Serbia, între orele 10:00 – 14:00 (ora locală) și, de asemenea la stadionul FK Partizan, la Centrul de acreditări.

– pe 9 septembrie – la stadionul FK Partizan între orele 14:00 – 18:00 (ora locală).

– pe 10 septembrie – la stadionul FK Partizan, după ora 12:00 (ora locală).

* În cadrul procesului de acreditare, Federația din Serbia va emite acreditările doar în urma realizării unei fotografii cu fiecare reprezentant media care s-a acreditat această partidă.

În zilele de 9 (după ora 16:30, ora locală) și 10 septembrie (în intervalul orar 12:00-13:00, ora locală), un reprezentant al FRF se va afla la stadionul FK Partizan pentru a oferi asistență jurnaliștilor din România.