Marți, 22 septembrie, de la ora 19:00, naționala feminină a României va întâlni Croația în preliminariile Campionatului European 2022. Partida va avea loc la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Procesul de acreditare pentru acest joc s-a desfășurat până la data de 15 septembrie.

LISTA REPREZENTANȚILOR MEDIA ACREDITAȚI LA ROMÂNIA – CROAȚIA

Tinând cont de situația actuală, nu vor fi organizate acțiuni media în preziua meciului. În schimb, selecționerul Mirel Albon și o jucătoare vor oferi declarații înainte de antrenamentul oficial pe pagina de Facebook a naționalei feminine.

ACȚIUNI MEDIA ÎN ZIUA MECIULUI ȘI REGULI SPECIALE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI

  • Remiterea acreditărilor și vestelor foto (doar în schimbul legitimațiilor de serviciu vizate pe anul în curs) se va face astfel:
    • în ziua meciului (22 septembrie), între orele 17:30-18:30, la poarta de acces în bază
  • Accesul jurnaliștilor și fotoreporterilor acreditați la partida România – Croația se va face în urma testării temperaturii, iar purtarea măștii este obligatorie
  • Jurnaliștii vor avea semnalizate locurile pe care le pot ocupa în tribună, conform schemei prezentate mai jos

  • Accesul fotoreporterilor pe teren se va face prin parcarea 1, zona unde sunt amplasate și ambulanțele.
  • În contextul efectelor pandemiei și al noului Protocol UEFA dedicat, nu se va organiza zonă mixtă la finalul partidei, în schimb o jucătoare va fi prezentă alături de selecționer la declarațiile de presă de după meci, în zona special amenajată

Vă mulțumim anticipat pentru respectarea acestor reguli impuse de contextul special pe care îl parcurgem împreună și pentru interesul pe care dumneavoastră și instituțiile media pe care le reprezentați îl acordați activității naționalei feminine a României!