Liga I la futsal programează în următoarele zile partidele etapei a IV-a. Runda va debuta duminică la Galați, acolo unde United, reprezentanta futsalului românesc în UEFA Futsal Champions League, va primi vizita nou-promovatei Sportul Ciorăști.

Gălățenii au contabilizat patru puncte în cele două meciuri jucate în acest sezon, în timp ce micuța grupare din Ciorăști nu a agonist decât laude! Sportul Ciorăști a pierdut ambele confruntări de până acum, în care a întâlnit însă adversari de calibru, FK Odorheiu Secuiesc și Autobergamo Deva, fiind însă lăudată de toată lumea.

Luni, la Cluj sosește Luceafărul Buzău. Formația buzoiană se află în aceeași situație ca cea a echipei din Ciorăști, două înfrângeri din tot atâtea partide, dar cu punctaj maxim la impresia artistică.

Ultimul meci al etapei a IV-a se va juca marți la Deva, acolo unde Autobergamo va primi vizita echipei CFR 1933 Timișoara. În ciuda faptului că e nou-promovată pe prima scenă a futsalului românesc, CFR Timișoara are în lot câțiva jucători cu experiență, capabili să facă diferența pe tabela de marcaj.

Liga I, etapa a IV-a:

Duminică, 3 octombrie, ora 12:00
CS United Galați – Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști

Luni, 4 octombrie, ora 16:00
CFF Clujana Cluj – Luceafărul Buzău

Marți, 5 octombrie, ora 18:00
Autobergamo Deva – SF CFR 1933 Timișoara

  • echipa FK Odorheiu Secuiesc stă în această etapă