Foto: Facebook / Farul Constanța

Etapa a doua din faza secundă a Ligii Elitelor a oferit un weekend spectaculos. Chiar dacă 3 din cele 24 de partide nu s-au jucat, echipele au reușit să înscrie 89 de goluri, o rată de aproximativ 4 goluri pe meci.

Seria de Est U19

În play-off, singurul meci disputat a fost cel dintre Concorida Chiajna și CSA Steaua. Ilfovenii au reușit să se impună pe teren propriu, cu scor 2-1, în fața roș-albaștrilor. Cu toate că au obținut cele 3 puncte, Chiajna este în continuare pe ultimul loc în clasament, la un punct de rivala din etapa a doua care se află pe a patra poziție.

Celelalte două partide dintre FC Botoșani – FCSB și Farul Constanța – Dinamo au fost amânate și se vor juca la finalul lunii noiembrie.

În play-out, ACS Sport Team București a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-1. Echipa de pe locul secund, Academica Clinceni a întâlnit-o pe Politehnica Iași, iar ilfovenii au pierdut, cu 2-3, partida jucată acasă.

Ultima partidă a etapei din această serie s-a terminat cu o victorie pentru gazde. Sepsi OSK a reușit să marcheze de 3 ori în poarta celor de la LPS Iolanda Balaș Soter Buzău. Partida s-a încheiat în favoarea liderului cu scorul de 3-0.

Seria de Vest U19

În play-off, primul meci a fost cel dintre Universitatea Cluj și AFK Csikszereda. Primele două locuri din acest clasament s-au duelat pentru poziția de lider în această etapă, însă clujenii au reușit să se impună cu 2-0 și sunt la 4 puncte distanță de echipa din Miercurea Ciuc.

Universitatea Craiova a întâlnit-o pe CFR Cluj, iar în partida disputată pe teren propriu, alb-albaștrii au învins, cu scor 3-1. Ultima partidă din etapa acestei categorii a dus la un rezultat de egalitate. Academia de Fotbal Viitorul Cluj și Gaz Metan Mediaș au marcat fiecare de 3 ori și au obținut câte un punct după duelul dipsutat duminică. Astfel, cele două grupări se află pe ultimele două poziții ale clasamentului, medieșenii fiind la un punct distanță de clujeni și pe locul 5.

În play-out, meciul dintre LPS Bihorul Oradea și SC FC Ripensia a înregistrat cea mai mare victorie la scor, 0-6 pentru timișoreni. Prin această victorie, SC FC Ripensia s-a apropiat la un punct de locul doi, ocupat de UTA Arad.

Politehnica Timișoara a învins-o pe UTA Arad, scor 2-1, iar gazdele s-au distanțat la 4 puncte de arădeni. În ultima partidă din această serie, ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat cu LPS Banatul Timișoara, scor 1-1. Astfel, oaspeții acestui meci rămân la egalitate de puncte cu ultima clasată, LPS Bihorul Oradea, ambele cu câte 3 puncte.

Seria de Est U17

În play-off, Farul Constanța a câștigat partida cu FC Voluntari, scor 4-1 și rămâne pe prima poziție în clasament. ACS Sport Team București câștigă duelul cu CSA Steaua, scor 2-1.

Partida dintre Academica Clinceni și FCSB a fost amânată, iar cele două echipe se vor duela la finalul lunii noiembrie.

În play-out, meciul dintre FC Botoșani și Politehnica Iași s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 6-1, iar Concordia Chiajna a fost învinsă de Dinamo, scor 3-4. Cele două dueluri au înregistrat partidele cu cele mai multe goluri marcate în această etapă.

Liderul Sepsi OSK a obținut o altă victorie, scor 4-0, împotriva celor de la LPS Iolanda Balaș Soter Buzău. Echipa din Sfântu Gheorghe este pe prima poziție, la egalitate cu locul secund, Dinamo, ambele cu 23 de puncte.

Seria de Vest U17

În această etapă de play-off, gazdele au triumfat în fiecare dintre cele 3 meciuri. Astfel că, Universitatea Cluj a învins-o, cu 5-0, pe UTA Arad, Universitatea Craiova a câștigat, cu 4-3, contra celor de la SC FC Ripensia, iar Academia de Fotbal Viitorul Cluj a obținut victoria împotriva celor de la LPS Banatul Timișoara, scor 3-2.

Duelul dintre Universitatea Craiova și SC FC Ripensia este al treilea meci din etapa a doua, care s-a terminat cu 7 goluri marcate de către ambele echipe.

În play-out au fost trei victorii în care echipele triumfătoare au câștigat fără gol primit. CFR Cluj a învins în deplasare, scor 0-2, în meciul cu LPS Bihorul Oradea. Politehnica Timișoara a pierdut, 0-1, cu AFK Csikszereda, iar ACS Kids Tâmpa Brașov a obținut o victorie categorică în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 5-0.

Rezultatele etapei a doua din faza secundă a Ligii Elitelor:

Play-off Est U19:

Duminică, 14 noiembrie

Concordia Chiajna – CSA Steaua 2-1

Partidele dintre Farul Constanța – Dinamo și FC Botoșani – FCSB de la U19 au fost amânate, iar cele două dueluri din play-off se vor disputa miercuri, 1 decembrie.

Play-out Est U19:

Sâmbătă, 13 noiembrie

ACS Sport Team București – FC Voluntari 3-1

Academica Clinceni – Politehnica Iași 2-3

Duminică, 14 noiembrie

Sepsi OSK – LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 3-0

Play-off Vest U19:

Sâmbătă, 13 noiembrie

Universitatea Cluj – AFK Csikszereda 2-0

Duminică, 14 noiembrie

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-1

Academia de Fotbal Viitorul Cluj – Gaz Metan Mediaș 3-3

Play-out Vest U19:

Sâmbătă, 13 noiembrie

ACS Kids Tâmpa Brașov – LPS Banatul Timișoara 0-6

LPS Bihorul Oradea – SC FC Ripensia 2-1

Politehnica Timișoara – UTA Arad 1-1

Play-off Est U17:

Sâmbătă, 13 noiembrie

Farul Constanța – FC Voluntari 4-1

ACS Sport Team București – CSA Steaua 2-1

Meciul dintre Academica Clinceni și FCSB a fost amânat, iar cele două echipe se vor întâlni miercuri, 1 decembrie.

Play-out Est U17:

Duminică, 14 noiembrie

FC Botoșani – Politehnica Iași 6-1

Concordia Chiajna – Dinamo 3-4

Sepsi OSK – LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 4-0

Play-off Vest U17:

Sâmbătă, 13 noiembrie

Universitatea Cluj – UTA Arad 5-0

Duminică, 14 noiembrie

Universitatea Craiova – SC FC Ripensia 4-3

Academia de Fotbal Viitorul Cluj – LPS Banatul Timișoara 3-2

Play-out Vest U17:

Sâmbătă, 13 noiembrie

ACS Kids Tâmpa Brașov – Gaz Metan Mediaș 0-2

LPS Bihorul Oradea – CFR Cluj 0-1

Politehnica Timișoara – AFK Csikszereda 5-0

Clasamente:

Seria de Est U19

Clasament play-off: 1. Farul Constanța 34 de puncte (meci amânat), 2. Dinamo 27 de puncte (meci amânat), 3. FCSB de 25 puncte (meci amânat), 4. CSA Steaua 21 de puncte, 5. FC Botoșani 21 de puncte (meci amânat), 6. Concordia Chiajna 20 puncte.

Clasament play-out: 1. Sepsi OSK 19 puncte, 2. Academica Clinceni 16 puncte, 3. Politehnica Iași 13 puncte, 4. LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 13 puncte, 5. FC Voluntari 7 puncte, 6. ACS Sport Team Bucureși 6 puncte.

Seria de Vest U19

Clasament play-off: 1. Universitatea Cluj 31 de puncte, 2. AFK Csikszereda 27 de puncte, 3. CFR Cluj 26 de puncte, 4. Universitatea Craiova 25 de puncte, 5. Gaz Metan Mediaș 23 de puncte, 6. Academia de Fotbal Viitorul Cluj 22 de puncte.

Clasament play-out: 1. Politehnica Timișoara 23 de puncte, 2. UTA Arad 19 puncte, 3. SC FC Ripensia 18 puncte, 4. ACS Kids Tâmpa Brașov 6 puncte, 5. LPS Bihorul Oradea 3 puncte, 6. LPS Banatul Timișoara 3 puncte.

Seria de Est U17

Clasament play-off: 1. Farul Constanța 31 de puncte, 2. Academica Clinceni 25 de puncte (meci amânat), 3. ACS Sport Team București 25 de puncte, 4. FCSB 21 de puncte (meci amânat), 5. CSA Steaua 18 puncte, 6. FC Voluntari 18 puncte.

Clasament play-out: 1. Sepsi OSK 23 de puncte, 2. Dinamo 23 de puncte, 3. FC Botoșani 14 puncte, 4. Concordia Chiajna 10 puncte, 5. Politehnica Iași 9 puncte, LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 2 puncte.

Seria de Vest U17

Clasament play-off: 1. Universitatea Cluj 35 de puncte, 2. Universitatea Craiova 29 de puncte, 3. UTA Arad 22 de puncte, 4. SC FC Ripensia 21 puncte, 5. Academia de Fotbal Viitorul Cluj 19 puncte, 6. LPS Banatul Timișoara 17 puncte.

Clasament play-out: 1. AFK Csikszereda 18 puncte, 2. Politehnica Timișoara 17 puncte, 3. ACS Kids Tâmpa Brașov 15 puncte, 4. CFR Cluj 15 puncte, 5. LPS Bihorul Oradea 9 puncte, 6. Gaz Metan Mediaș 6 puncte.