Foto: Facebook / Universitatea Cluj

În acest weekend au avut loc partidele din etapa a patra din play-off-ul și play-out-ul Ligii Elitelor.

Meciurile din acest final de săptămână din a doua fază a competiției de juniori, aU oferit câteva partide interesante, dar care nu au provocat schimbări foarte mari în clasamentele celor două serii în play-off și play-out.

Seria de Est U19

În această serie în play-off, cei de la FC Botoșani au învins-o pe ultima clasată, Concorida Chiajna, iar moldovenii au reușit să treacă peste FCSB în clasament, după ce formația bucureșteană a fost învinsă de Dinamo, actualul loc 2. Prima partidă a acestei serii dintre Farul Constanța și CSA Steaua, a adus o nouă victorie liderului neînvins.

În play-out, au avut loc doar două dintre cele trei partide, ACS Sport Team București și Academica Clinceni, fiind amânată. Clasamentul a rămas același ca după etapa precedentă, în urma victoriilor obținute de Sepsi OSK și LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, în fața celor de la FC Voluntari și Politehnica Iași.

Partidele din etapa secundă dintre FC Botoșani – FCSB și Farul Constanța – Dinamo au fost amânate și vor urma să se joace pe 1 decembrie, iar duelul dintre FCSB și Farul Constanța din etapa a treia va avea loc pe 5 decembrie.

Seria de Vest U19

În play-off, echipele și-au păstrat pozițiile din etapa precedentă, astfel că după cele trei partide formațiile și-au consolidat locul în clasament. Universitatea Cluj a fost singura echipă care a câștigat cele trei puncte, în partida cu Gaz Metan Mediaș, iar duelurile dintre AFK Csikszereda – CFR Cluj și Academica de Fotbal Viitorul Cluj și Universitatea Craiova s-au terminat la egalitate.

În play-out, Politehnica Timișoara a scos un rezultat de egalitate cu LPS Banatul Timișoara, lucru ce a făcut ca ambele echipe timișorene să coboare câte o poziție în clasament, locul 2 pentru gazde, respectiv 5 pentru oaspeți. În acest context, Victoriile obținute de cei de la ACS Kids Tâmpa Brașov și celor de la UTA Arad contra LPS Bihorul Oradea și SC FC Ripensia, a făcut ca brașovenii să urce o treaptă în clasament, pe locul 4, iar arădenii să ocupe poziția de lider.

Seria de Est U17

În play-off-ul acestei serii, partida dintre ACS Sport Team București și Academica Clinceni a fost amânată. În celelalte două partide rămase, Farul Constanța a învins CSA Steaua, iar FCSB a urcat pe a patra poziție, după victoria obținută contra celor de la FC Voluntari.

Celelalte două partide amânate ale celor de la FCSB sunt duelurile cu Academica Clinceni, care se va juca pe 1 decembrie și cu Farul Constanța, care se va disputa pe 5 decembrie.

În play-out, FC Botoșani s-a apropiat la 4 puncte de locul secund, ocupat de Dinamo, după victoria obținută în fața celor de la Concordia Chiajna. În duelul, etapei pentru poziția de lider, Sepsi OSK și Dinamo au remizat în această etapă, astfel primele două locuri au rămas neschimbate. Politehnica Iași a reușit să obțină victoria în deplasare în fața celor de la LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, astfel că, ieșenii au urcat pe a patra poziție.

Seria de Vest U17

În play-off, liderul Universitatea Cluj a învins-o pe LPS Banatul Timișoara, ultima clasată, Academia de Fotbal Viitorul Cluj a reușit să obțină cele trei puncte în meciul cu a treia clasată, Universitatea Craiova, iar SC FC Ripensia a câștigat la scor de neprezentare în duelul cu UTA Arad și astfel, timișorenii au urcat cu o poziție deasupra arădenilor, pe locul 4.

În play-out, Politehnica Timișoara și AFK Csikszereda au remizat cu Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj, iar ACS Kids Tâmpa Brașov a învins-o pe LPS Bihorul Oradea cu cel mai mare scor din această etapă, 6-0.

Rezultatele etapei a patra din faza secundă a Ligii Elitelor:

Play-off Est U19:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Farul Constanța – CSA Steaua 2-1

Duminică, 28 noiembrie

Concorida Chiajna – FC Botoșani 1-3

Dinamo – FCSB 5-2

Play-out Est U19:

Sâmbătă, 27 noiembrie

ACS Sport Team București – Academica Clinceni (meci amânat)

Duminică, 28 noiembrie

Sepsi OSK – FC Voluntari 3-2

LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – Politehnica Iași 2-0

Play-off Vest U19:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Universitatea Cluj – Gaz Metan Mediaș 2-1

AFK Csikszereda – CFR Cluj 1-1

Duminică, 28 noiembrie

Academia de Fotbal Viitorul Cluj – Universitatea Craiova 2-2

Play-out Vest U19:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Politehnica Timișoara – LPS Banatul Timișoara 1-1

ACS Kids Tâmpa Brașov – LPS Bihorul Oradea 2-1

Duminică, 28 noiembrie

UTA Arad – SC FC Ripensia 3-2

Play-off Est U17:

Sâmbătă, 27 noiembrie

FC Voluntari – FCSB 2-4

ACS Sport Team București – Academica Clinceni (meci amânat)

Farul Constanța – CSA Steaua 4-0

Play-out Est U17:

Duminică, 28 noiembrie

Concordia Chiajna – FC Botoșani 1-3

Sepsi OSK – Dinamo 0-0

LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – Politehnica Iași 1-3

Play-off Vest U17:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Universitatea Cluj – LPS Banatul Timișoara 3-0

Duminică, 28 noiembrie

Academia de Fotbal Viitorul Cluj – Universitatea Craiova 2-0

UTA Arad – SC FC Ripensia 0-3

Play-out Vest U17:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Politehnica Timișoara – Gaz Metan Mediaș 1-1

AFK Csikszereda – CFR Cluj 1-1

Duminică, 28 noiembrie

ACS Kids Tâmpa Brașov – LPS Bihorul Oradea 6-0

Clasamente:

Seria de Est U19

Clasament play-off: 1. Farul Constanța 37 de puncte (două meciuri amânate), 2. Dinamo 31 de puncte (un meci amânat), 3. FC Botoșani 27 de puncte (un meci amânat), 4. FCSB de 25 puncte (două meciuri amânate), 5. CSA Steaua 21 de puncte, 6. Concordia Chiajna 21 de puncte.

Clasament play-out: 1. Sepsi OSK 22 de puncte, 2. Politehnica Iași 16 puncte, 3. Academica Clinceni 16 puncte (un meci amânat), 4. LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 14 puncte, 5. FC Voluntari 10 puncte, 6. ACS Sport Team București 9 puncte (un meci amânat).

Seria de Vest U19

Clasament play-off: 1. Universitatea Cluj 34 de puncte, 2. CFR Cluj 30 de puncte, 3. AFK Csikszereda 29 de puncte, 4. Gaz Metan Mediaș 26 de puncte, 5. Universitatea Craiova 26 de puncte, 6. Academia de Fotbal Viitorul Cluj 24 de puncte.

Clasament play-out: 1. UTA Arad 25 de puncte, 2. Politehnica Timișoara 24 de puncte, 3. SC FC Ripensia 21 de puncte, 4. LPS Banatul Timișoara 9 puncte, 5. ACS Kids Tâmpa Brașov 7 puncte, 6. LPS Bihorul Oradea 3 puncte.

Seria de Est U17

Clasament play-off: 1. Farul Constanța 34 de puncte (un meci amânat), 2. ACS Sport Team București 26 de puncte (un meci amânat), 3. Academica Clinceni 25 de puncte (două meciuri amânate), 4. FCSB 24 de puncte (două meciuri amânate), 5. CSA Steaua 21 de puncte, 6. FC Voluntari 19 puncte.

Clasament play-out: 1. Sepsi OSK 24 de puncte, 2. Dinamo 24 de puncte, 3. FC Botoșani 20 de puncte, 4. Politehnica Iași 15 puncte, 5. Concordia Chiajna 13 puncte, 6. LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 2 puncte.

Seria de Vest U17

Clasament play-off: 1. Universitatea Cluj 41 de puncte, 2. Universitatea Craiova 32 de puncte, 3. Academia de Fotbal Viitorul Cluj 27 de puncte, 4. SC FC Ripensia 22 de puncte, 5. UTA Arad 22 de puncte, 6. LPS Banatul Timișoara 17 puncte.

Clasament play-out: 1. AFK Csikszereda 22 de puncte, 2. ACS Kids Tâmpa Brașov 20 de puncte, 3. Politehnica Timișoara 19 puncte, 4. CFR Cluj 16 puncte, 5. Gaz Metan Mediaș 10 puncte, 6. LPS Bihorul Oradea 9 puncte.