Sâmbătă, 27 noiembrie, începe o nouă etapă din a doua fază a Ligii Elitelor. Echipele sunt din ce în ce mai determinate pentru a promova în semifinalele competiției.

Etapa a patra din play-off și play-out ne aduce câteva meciuri interesante cu echipe care luptă pentru cele mai înalte poziții ale clasamentului.

Seria de Est U19

În acest play-off, Farul Constanța primește vizita celor de la CSA Steaua, penultimul loc cu 21 de puncte. Liderul are 34 de puncte și două partide amânate, iar în acest moment se află la 6 puncte față de locul secund, ocupat de Dinamo. “Alb-roșii” vor juca cu FCSB, echipa de pe poziția a treia, cu 25 de puncte și cu două partide în minus. În etapa acestui clasament, Concordia Chiajna va juca cu FC Botoșani, meci în care ilfovenii au șansa de părăsi ultimul loc.

Partidele din etapa secundă dintre FC Botoșani – FCSB și Farul Constanța – Dinamo au fost amânate și se vor juca pe 1 decembrie, iar duelul dintre FCSB și Farul Constanța din etapa a treia va avea loc pe 5 decembrie.

Seria de Vest U19

În play-off-ul acestei serii, Universitatea Cluj, primul loc cu 31 de puncte, se va întâlni cu Gaz Metan Mediaș, locul 4 cu 26 de puncte. CFR Cluj are șansa de a se apropia de prima poziție, dacă o va învinge la scor, pe AFK Csikszereda, în deplasare. Clujenii sunt la 3 puncte de rivalii din același oraș și au șansa de a trece peste lider, dacă aceștia vor pierde partida cu Mediaș. Ultimul meci din această etapă este cel dintre Academia de Fotbal Viitorul Cluj și Universitatea Craiova, respectiv ultimele două clasate cu 23 de puncte pentru gazde și 25 pentru oaspeți.

În play-out, Politehnica Timișoara, primul loc, se va duela cu LPS Bihorul Oradea, ultimul loc. Timișorenii au șansa de a se depărta de rivalii de pe locul secund, UTA Arad, care vor avea meci cu SC FC Ripensia, echipă care se află la un punct de locul doi și la două puncte de primul loc. În această etapă se vor mai întâlni și ACS Kids Tâmpa Brașov cu LPS Banatul Timișoara, ambele grupări având câte 6 puncte.

Seria de Est U17

În play-off, primul meci se va disputa între ultimele două clasate, FC Voluntari și FCSB. “Roș-albaștrii” vor reveni în competiție după 2 etape în care au lipsit și vor avea oportunitatea de a obține a doua victorie din play-off.

Celelalte două partide amânate ale celor de la FCSB sunt duelurile cu Academica Clinceni, care se va juca pe 1 decembrie și cu Farul Constanța, care se va disputa pe 5 decembrie.

ACS Sport Team București și Academica Clinceni este următorul duel pe lista acestei etape. Bucureștenii vor încerca să se impună în fața ilfovenilor, pentru a mări diferența de puncte și pentru a-și consolida poziția în clasament.

Cei de la Farul Constanța se vor evolua contra celor de la CSA Steaua. Liderii neînvinși ai acestei serii sunt la diferență de 5 punct față de locul secund, cu toate că au meciul amânat cu FCSB din ultima etapă.

În play-out, Sepsi OSK are un duel dificil cu Dinamo. echipa de pe locul secund, cu care este la egalitate de puncte, 23. Echipa din Sfântu Gheorghe se poate distanța de bucureșteni și poate mări diferența de puncte între cele două. În schimb, “alb-roșii” pot urca pe prima poziție și totodată, să se depărteze de actualul lider.

Celelalte două dueluri ale acestui clasament sunt cele dintre Concordia Chiajna – FC Botoșani și LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – Politehnica Iași.

Seria de Vest U17

În play-off-ul acestei serii, liderul Universitatea Cluj, o va întâlni pe ultima clasată, LPS Banatul Timișoara. Academia de Fotbal Viitorul Cluj se va duela cu locul secund, Universitatea Craiova, echipa care este la 6 puncte distanță de primul loc. Ultima partidă, din lista meciurilor acestui campionat, este cea dintre UTA Arad și SC FC Ripensia, locul 4 cu 22 de puncte și locul 5 cu 19 puncte.

În play-out, partidele ce vor avea loc în acest weekend sunt Politehnica Timișoara – Gaz Metan Mediaș, AFK Csikszereda – CFR Cluj și ACS Kids Tâmpa Brașov – LPS Bihorul Oradea.

Programul etapei a patra din faza secundă a Ligii Elitelor:

Play-off Est U19:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Farul Constanța – CSA Steaua

Duminică, 28 noiembrie

Concorida Chiajna – FC Botoșani

Dinamo – FCSB

Play-out Est U19:

Sâmbătă, 27 noiembrie

ACS Sport Team București – Academica Clinceni

Duminică, 28 noiembrie

Sepsi OSK – FC Voluntari

LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – Politehnica Iași

Play-off Vest U19:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Universitatea Cluj – Gaz Metan Mediaș

AFK Csikszereda – CFR Cluj

Duminică, 28 noiembrie

Academia de Fotbal Viitorul Cluj – Universitatea Craiova

Play-out Vest U19:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Politehnica Timișoara – LPS Banatul Timișoara

ACS Kids Tâmpa Brașov – LPS Bihorul Oradea

Duminică, 28 noiembrie

UTA Arad – SC FC Ripensia

Play-off Est U17:

Sâmbătă, 27 noiembrie

FC Voluntari – FCSB

ACS Sport Team București – Academica Clinceni

Farul Constanța – CSA Steaua

Play-out Est U17:

Duminică, 28 noiembrie

Concordia Chiajna – FC Botoșani

Sepsi OSK – Dinamo

LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – Politehnica Iași

Play-off Vest U17:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Universitatea Cluj – LPS Banatul Timișoara

Duminică, 28 noiembrie

Academia de Fotbal Viitorul Cluj – Universitatea Craiova

UTA Arad – SC FC Ripensia

Play-out Vest U17:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Politehnica Timișoara – Gaz Metan Mediaș

AFK Csikszereda – CFR Cluj

Duminică, 28 noiembrie

ACS Kids Tâmpa Brașov – LPS Bihorul Oradea

Clasamente:

Seria de Est U19

Clasament play-off: 1. Farul Constanța 34 de puncte (două meciuri amânate), 2. Dinamo 28 de puncte (un meci amânat), 3. FCSB de 25 puncte (două meciuri amânate), 4. FC Botoșani 24 de puncte (un meci amânat), 5. CSA Steaua 21 de puncte, 6. Concordia Chiajna 21 de puncte.

Clasament play-out: 1. Sepsi OSK 19 puncte, 2. Politehnica Iași 16 puncte, 3. Academica Clinceni 16 puncte, 4. LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 13 puncte, 5. FC Voluntari 10 puncte, 6. ACS Sport Team București 9 puncte.

Seria de Vest U19

Clasament play-off: 1. Universitatea Cluj 31 de puncte, 2. CFR Cluj 29 de puncte, 3. AFK Csikszereda 28 de puncte, 4. Gaz Metan Mediaș 26 de puncte, 5. Universitatea Craiova 25 de puncte, 6. Academia de Fotbal Viitorul Cluj 23 de puncte.

Clasament play-out: 1. Politehnica Timișoara 23 de puncte, 2. UTA Arad 22 de puncte, 3. SC FC Ripensia 21 de puncte, 4. LPS Banatul Timișoara 6 puncte, 5. ACS Kids Tâmpa Brașov 6 puncte, 6. LPS Bihorul Oradea 3 puncte.

Seria de Est U17

Clasament play-off: 1. Farul Constanța 31 de puncte (un meci amânat), 2. ACS Sport Team București 26 de puncte, 3. Academica Clinceni 25 de puncte (un meci amânat), 4. CSA Steaua 21 puncte, 5. FCSB 21 de puncte (două meciuri amânate), 6. FC Voluntari 19 puncte.

Clasament play-out: 1. Sepsi OSK 23 de puncte, 2. Dinamo 23 de puncte, 3. FC Botoșani 17 puncte, 4. Concordia Chiajna 13 puncte, 5. Politehnica Iași 12 puncte, 6. LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 2 puncte.

Seria de Vest U17

Clasament play-off: 1. Universitatea Cluj 38 de puncte, 2. Universitatea Craiova 32 de puncte, 3. Academia de Fotbal Viitorul Cluj 24 de puncte, 4. UTA Arad 22 de puncte, 5. SC FC Ripensia 19 puncte, 6. LPS Banatul Timișoara 17 puncte.

Clasament play-out: 1. AFK Csikszereda 21 de puncte, 2. Politehnica Timișoara 18 puncte, 3. ACS Kids Tâmpa Brașov 17 puncte, 4. CFR Cluj 15 puncte, 5. Gaz Metan Mediaș 6 puncte, 6. LPS Bihorul Oradea 9 puncte.