Duminică, 21 aprilie, s-au disputat meciurile din manșa tur a semifinalelor Ligii de Tineret, returul fiind programat o săptămână mai târziu.

Universitatea Cluj s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Farul Constanța, scor 1-0. Golul marcat de Antonio Suciu în debutul celei de-a doua reprize fiind suficient pentru a face diferența și de a le da clujenilor un avantaj pentru meciul retur.

În cealaltă semifinală, FCSB și Universitatea Craiova au oferit un meci cu șase goluri, scor final 3-3! Universitatea a deschis scorul prin David Barbu, FCSB revenind pe tabelă după golul marcat de David Popa. Oltenii au intrat la cabine în avantaj după reușita lui Dragoș Găină din finalul primei reprize. Universitatea și-a mărit avantajul după pauză prin Mihai Ninaci, care a profitat de o greșeală a apărării bucureștenilor. FCSB a reuși să revină până la final după ce mai întâi Andrei Pandele a marcat din penalty, ultimul gol al întâlnirii fiind reușit de Mihai Toma, astfel încât soarta calificării va fi decisă duminica aceasta, pe terenul oltenilor!

LIGA DE TINERET – SEMIFINALE

Turul

  • 21 aprilie: FCSB vs Universitatea Craiova 3-3
  • 21 aprilie: Universitatea Cluj vs Farul Constanța 1-0

Returul

  • 28 aprilie, ora 12:00 – Universitatea Craiova vs FCSB
  • 28 aprilie, ora 12:00 – Farul Constanța vs Universitatea Cluj