Foto: Facebook / Academia Politehnica Timișoara

Duminică, 15 octombrie, debutează penultima rundă a sezonului regular al Ligii de Tineret, fiind programate 7 partide din cadrul etapei. Alte două dueluri sunt programate pentru ziua de miercuri, 18 octombrie, în timp ce 3 jocuri s-au disputat în devans.

3 partide disputate în devans

Toate cele 3 meciuri din seria de est s-au jucat pe 4 octombrie, Farul trecând de Dinamo cu 4-1, FCSB de ACS Sport Team cu 3-1 și CSA Steaua de Campionii FC Argeș cu 1-0.

În cadrul etapei a 10-a mai sunt de disputat următoarele partide: Politehnica Iași – FC Rapid 1923, LPS Buzău – Concordia Chiajna și ACS Petrolul 52 – FC Voluntari.

Până în acest moment, avem primele 5 calificate în play-off, ultimul loc urmând să se decidă în aceste ultime două etape, Concordia Chiajna fiind în acest moment principala favorită.

Luptă strânsă în seria de vest

Victoria lui AFK Csikszereda în fața Universității Craiova cu 2-0 a strâns și mai tare lupta pentru play-off în aceste ultime două etape. Distanța de la locul 2 la locul 7 este de doar 4 puncte! Mâine se vor disputa următoarele partide: Kids Tâmpa Brașov – CFR Cluj, Universitatea Craiova – LPS Bihorul Oradea, Sepsi OSK – UTA Arad și LPS Banatul – Politehnica Timișoara.

Etapa se va încheia miercuri, 18 octombrie, cu partidele Universitatea Cluj – Viitorul Cluj și Ripensia Timișoara – AFK Csikszereda.

Programul etapei a 10-a

SERIA DE EST

Miercuri, 4 octombrie

Farul Constanța – SC Dinamo 1948 4-1

Campionii FC Argeș – CSA Steaua 0-1

FCSB – ACS Sport Team 3-1

Duminică, 15 octombrie

Ora 12:00

Politehnica Iași – FC Rapid 1923

LPS Buzău – Concordia Chiajna

ACS Petrolul 52 – FC Voluntari

SERIA DE VEST

Duminică, 15 octombrie

Ora 12:00

ACS Kids Tâmpa – CFR Cluj

Universitatea Craiova – LPS Bihorul Oradea

Sepsi OSK – UTA Arad

LPS Banatul Timișoara – Politehnica Timișoara

Miercuri, 18 octombrie

Ora 12:00

Universitatea Cluj – Viitorul Cluj

Ripensia Timișoara – AFK Csikszereda