Sala Sporturilor din Piatra-Neamț va găzdui în acest week-end cel de-al treilea turneu al Seriei I Est a Ligii a II-a la futsal.

După primele șase etape disputate, în fruntea clasamentului se află revelația Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști, echipă înscrisă în această toamnă în Liga a II-a. Gruparea vrânceană a contabilizat până acum patru victorii, un egal și doar o înfrângere.

Pe locul secund se află ACS Futsal Poli Iași, cu o zestre de 10 puncte după șase etape. Cele două formații se vor confrunta chiar în prima partidă a turneului de la Piatra-Neamț, vineri seară, de la ora 18.30. În cel de-al doilea meci al zilei se vor confrunta gazdele de la Futsal Ceahlaul Piatra-Neamț și Fortius 2014 Buzău.

„Mărturisesc faptul că la începutul sezonului, ca echipă debutantă, ne-am propus doar să participăm, să căpătăm experiență, să creștem. E adevărat avem o echipă bună, cu jucători talentați și muncitori, unii dintre ei au cochetat în trecut cu futsalul, o atmosferă pozitivă în sânul echipei, dar suntem realmente surprinși de parcursul de până acum. Vom încerca să menținem același ritm în continuare, deși va fi foarte greu. Mă bucură foarte mult emulația extraordinară din jurul băieților. Impactul după doar șase etape e unul uriaș. Niciodată postările mele pe Facebook având ca subiect echipa Sportul Ciorăști nu au primit atât de multe like-uri, ziarele din Vrancea scriu de noi, oamenii ne încurajează. Trăim un vis frumos”, a spus George Ioniță, antrenorul principal al echipei Sportul Ciorăști.

Iată programul turneului de la Piatra-Neamț:

Vineri, 4 decembrie:

18:30 Futsal Poli Iași – Sportul Ciorăști
20:30 Futsal Ceahlăul – Fortius Buzău

Sâmbătă, 5 decembrie:

17:00 Sportul Ciorăști – Futsal Ceahlăul
19:00 Fortius Buzău – Futsal Poli Iași

Duminică, 6 decembrie:

11:00 Fortius Buzău – Sportul Ciorăști
13:00 Futsal Ceahlăul – Futsal Poli Iași

Clasament:
1. Sportul Ciorăști 13p
2. Poli Iași 10p
3. Fortius 6p
4. Ceahlăul 5p

Articol de Adi Dobre