Astăzi, 28 aprilie, începe etapa cu numărul 7 din play-off. Cele 3 meciuri ale etapei vor fi transmise de Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport!

Au mai rămas 12 puncte puse în joc și niciuna din cele trei formații de pe podium nu vrea să mai cedeze puncte. Lupta pentru promovarea directă a devenit mai strânsă după succesul Universității Cluj în fața Petrolului și remiza albă a celor de la FC Hermannstadt, în deplasarea de la Slobozia.

Programul etapei a 7-a din play-off

Joi, 28 aprilie – 20:00

Concordia Chiajna – FC Hermannstadt LIVE

Neînvinși în play-off, sibienii vin la Chiajna cu gândul la cele trei puncte puse în joc. Aceștia au remizat în etapa precedentă, pe terenul Unirii Slobozia, și au nevoie de o victorie pentru a păstra șanse la promovarea directă. Ilfovenii au plecat învinși în ultima etapă, de pe stadionul Ghencea, dar păstrează o distanță de 4 puncte față de Unirea Slobozia, împotriva căreia va juca în etapa viitoare, în deplasare. În meciul tur, Hermannstadt a învins cu 2-1, pe teren propriu, formația ilfoveană.

Sâmbătă, 30 aprilie – 15:00

Universitatea Cluj – Unirea Slobozia LIVE

După victoria din etapa precedentă, 3-1 cu Petrolul, clujenii vor să continue parcursul bun și să își consolideze poziția a doua în clasament. În meciul tur, cele două formații au remizat, scor 2-2. Nici ialomițenii nu par dispuși să abandoneze lupta pentru promovare și caută să adune puncte și departe de propriul teren, pentru a se putea apropia de Concordia Chiajna.

Duminică, 1 mai – 14:30

ACS Petrolul 52 – CSA SteauaLIVE

Cu prima poziție în pericol după eșecul din ultima etapă, prahovenii trebuie să se mobilizeze și să încerce să obțină un rezultat pozitiv în această etapă, dar misiunea lor nu va fi una ușoară. În turul de play-off, bucureștenii au reușit să întoarcă rezultatul după pauză și să se impună cu 2-1, administrând Petrolului prima din cele două înfrângeri din play-off. Formația pregătită de Daniel Oprița are un moral bun, după ce a reușit să treacă peste înfrângerea grea, în fața celor de la FC Hermannstadt, și să învingă Concordia Chiajna, scor 3-0.

LIVE – Meci televizat

Clasament play-off

 1. ACS Petrolul 52 57p.
 2. Universitatea Cluj 54p.
 3. FC Hermannstadt 53p.
 4. CSA Steaua 45p.
 5. Concordia Chiajna 40p.
 6. Unirea Slobozia 36p.

Se știu cele patru echipe care au retrogradat matematic: Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași, AFC Astra și Unirea Constanța. FC Brașov și Politehnica Timișoara sunt formațiile ce se vor întâlni în barajul pentru menținerea în liga secundă.

Programul etapei a 6-a din play-out

Sâmbătă, 30 aprilie – 11:00

CSC 1599 Șelimbăr – Dacia Unirea Brăila

AFK Csikszereda – ACSM Politehnica Iași

FC Buzău – Unirea Constanța

SC FC Ripensia – Unirea Dej

AFC Astra – Viitorul Pandurii

Sâmbătă, 30 aprilie – ora 12:00

Politehnica Timișoara – FC Metaloglobus

Clasament play-out grupa A

 1. AFK Csikszereda 42p.
 2. FC Metaloglobus 35p.
 3. CSC 1599 Șelimbăr 33p.
 4. ACSM Politehnica Iași 33p.
 5. Politehnica Timișoara 27p.
 6. Dunărea Călărași 7p.
 7. Dacia Unirea Brăila 5p.

Clasament play-out grupa B

 1. FC Buzău 41p.
 2. Unirea Dej 37p.
 3. Viitorul Pandurii 31p.
 4. SC FC Ripensia 28p.
 5. FC Brașov 23p.
 6. Unirea Constanța 18p.
 7. AFC Astra* -1p.

*Echipă depunctată în urma deciziilor comisiilor jurisdicționale