Foto: Facebook FC Hermannstadt

Astăzi, 4 mai, începe etapa cu numărul 8 din play-off. Cele 3 meciuri vor fi transmise în direct de DigiSport, Orange Sport și Prima Sport!

Ne apropiem încet de finalul sezonului de Liga 2, iar fiecare meci rămas reprezintă o adevărată finală pentru fiecare echipă. Petrolul a obținut un singur punct în ultimele două etape și este în pericol să piardă prima poziție în clasament după mai bine de 7 luni de când s-a instalat în fotoliul de lider, în etapa a 7-a a sezonului regular. Clujenii, pregătiți de Erik Lincar, vin la București cu orgoliul rănit după înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu, în fața celor de la Unirea Slobozia. Pe ialomițenii pregătiți de Adrian Mihalcea îi așteaptă un duel important, împotriva Concordiei Chiajna, la finalul căruia cele două foramții ar putea face schimb de poziții în clasament.

Programul etapei a 8-a din play-off

Miercuri, 4 mai – 16:30

Unirea Slobozia – Concordia Chiajna LIVE

Meci cu miză pentru Unirea Slobozia. Trupa pregătită de Adrian Mihalcea poate trece peste formația ilfoveană în clasament, în cazul unui succes, și poate spera la barajul pentru promovarea în prima ligă. Ialomițenii au produs surpriza în etapa trecută, pe Cluj Arena, când au învins Universitatea cu 2-1 și le-au luat șansa gazdelor de a se apropia de primul loc. Ultima victorie a Concordiei în play-off a venit chiar împotriva Unirii Slobozia, în etapa cu numărul 3. De atunci, echipa antrenată de Ianis Zicu nu a reușit să mai adune vreun punct și are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a spera în continuare la promovare.

Miercuri, 4 mai – 19:00

CSA Steaua – Universitatea Cluj LIVE

După înrângerea cu FC Hermannstadt, trupa pregătită de Daniel Oprița a reușit să obțină 4 puncte în ultimele 2 jocuri, iar acum speră să facă un nou meci bun, după cel din etapa precedntă împotriva Petrolului. Clujenii vin la București cu gândul la cele 3 puncte, știind că orice pas greșit în aceste ultime 3 etape îi pot îndepărta de un loc ce asigură promovarea directă în prima ligă. Universitatea s-a impus în meciul tur, scor 1-0, același rezultat înregistrându-se și în duelul din sezonul regular, unde clujenii au reușit să le administreze celor de la CSA Steaua prima înfrângere de pe teren propriu din actualul sezon.

Joi, 5 mai – 20:00

FC Hermannstadt – ACS Petrolul 52 LIVE

Duelul pentru fotoliul de lider, așa poate fi descris meciul de pe stadionul din Mediaș. Sibienii vin tare din urmă și atacă prima poziție, ocupată de ploieșteni de mai bine de 7 luni! După înfrângerea celor de la Universitatea Cluj, din etapa precedentă, FC Hermannstadt a rămas singura formație neînvinsă din play-off și are toate argumentele pentru a spera la prima poziție în clasament. Petrolul a remizat în ultima etapă, scor 0-0, iar jocul echipei antrenate de Nae Constantin nu a arătat foarte convingător. În plus, prahovenii vor simți lipsa căpitanului echipei, Valentin Țicu, eliminat în meciul din etapa trecută. În partida tur din play-off, meciul s-a încheiat cu un rezultat alb, scor 0-0, iar, în sezonul regular, sibienii au câștigat cu 1-0.

LIVE – Meci televizat

Clasament play-off

  1. ACS Petrolul 52 58p.
  2. FC Hermannstadt 56p.
  3. Universitatea Cluj 54p.
  4. CSA Steaua 46p.
  5. Concordia Chiajna 40p.
  6. Unirea Slobozia 39p.