Foto: Calin Corpaciu / FC Corvinul 1921 Hunedoara

Luni, 29 aprilie, a avut loc ultimul meci al etapei cu numărul 7 din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor, Corvinul Hunedoara impunându-se în meciul de pe teren propriu împotriva celor de la CSC 1599 Șelimbăr, scor 3-1.

Victoria hunedorenilor îi păstrează în cărți în lupta pentru titlul de campioană a ligii secunde, fiind în acest moment la 7 puncte distanță de liderul Unirea Slobozia, cu trei etape rămase de disputat. Cele două formații se vor întâlni în chiar epilogul următoarei etape, pe terenul ialomițenilor.

A 5-a victorie din play-off pentru Unirea Slobozia

Formația antrenată de Adrian Mihalcea s-a impus în deplasarea de la Miercurea Ciuc, scor 1-0, și este la o remiză distanță de titlul de campioană în Liga 2 Casa Pariurilor! Golul marcat de Serafim Cojocari în minutul 4 al partidei a fost suficient pentru a le asigura ialomițenilor toate cele trei puncte puse în joc. Nu trebuie uitată și intervenția decisivă a portarului Denis Rusu, care a apărat un penalty în minutul 52 al meciului, păstrând astfel tabela neschimbată în dreptul echipei sale.

Unirea Slobozia a fost fără îndoială cea mai constantă formație din acest play-off, bifând 5 victorii, o remiză și o înfrângere, iar în următoarea rundă are șansa, după cum aminteam mai devreme, de a cuceri matematic și titlul de campioană.

CS Mioveni iese din cursa pentru promovarea directă

Cu trei etape rămase de jucat, CS Mioveni a ieșit din cursa pentru promovarea directă și va evolua în barajul pentru menținere / promovare în prima ligă. Argeșenii au pierdut în deplasarea de la Buzău, scor 0-1, și se află la 9 puncte distanță de Gloria, ocupanta celui de-al doilea loc ce asigură promovarea directă.

Gloria Buzău a luat și ea un avans important în fața celor de la AFK Csikszereda, mărind distanța la 5 puncte în urma victoriei din meciul cu CS Mioveni, dar și a înfrângerii ciucanilor în partida cu Unirea Slobozia. Formația pregătită de Andrei Prepeliță poate sărbători promovarea încă din următoarea etapă, dacă AFK Csikszereda pierde meciul cu CS Mioveni, iar Gloria obține cel puțin în punct din partida cu Șelimbăr.

Un nou succes pentru Unirea Dej și lupta pentru evitarea retrogradării continuă

Clujenii au bifat un nou succes în play-out, 1-0 pe teren propriu cu CFC Argeș și continuă lupta pentru evitarea retrogradării și în ultimele două etape ale sezonului, adversara directă din acest duel, CSC Dumbrăvița, înregistrând al treilea eșec din patru meciuri jucate în play-out, 0-2 pe teren propriu cu Metaloglobus București. Cele două formații sunt separate de trei puncte, următoarea rundă urmând să îi aducă pe clujeni față în față cu Ceahlăul Piatra Neamț, in timp ce timișenii o vor întâlni pe CFC Argeș.