Foto: Facebook Universitatea Cluj

Miercuri, 6 aprilie, începe a treia etapă a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor. Cele 3 meciuri vor fi transmise de Digi, Look și Orange!

Lupta pentru promovare ne propune și în această etapă dueluri interesante. Petrolul și Universitatea Cluj sunt în căutarea primelor victorii din actuala ediție de play-off, iar sibienii pregătiți de Marius Măldărășanu vor să continue forma bună și să își consolideze locul ce asigură promovarea directă în prima ligă. Nici duelul dintre Concordia Chiajna și Unirea Slobozia nu este unul de neglijat întrucât una din cele două formații va ocupa, cel mai probabil, un loc de baraj la finalul campionatului.

Duelul primelor două clasate

Petrolul și FC Hermannstadt se întâlnesc în derby-ul rundei cu numărul trei. Sibienii sunt într-o formă bună, cu două victorii în cele două meciuri din play-off, în timp ce prahovenii pare că nu se regăsesc după pauza competițională din iarnă și încep să aibă emoții în ceea ce privește promovarea directă. În sezonul regular, Hermannstadt a învins Petrolul cu scorul de 1-0 iar, după ultimele rezultate înregistrate de cele două formații, meciul se anunță unul disputat.

Meci pentru un loc de baraj

Concordia Chiajna și Unirea Slobozia par a fi echipele ce luptă pentru ultima poziție de baraj ce asigură promovarea în prima ligă. Ambele echipe au câte un egal și o înfrângere în primele două partide din play-off iar, în sezonul regular, meciul direct s-a încheiat cu scorul de 1-1. Ne așteaptă un meci deschis oricărui rezultat, fiind greu de anticipat deznodământul acestei partide.

Clujenii, în căutarea primului succes

Universitatea țintește revenirea în prima ligă iar meciul împotriva celor de la CSA Steaua pare a fi un bun moment pentru a reveni la forma de la sfârșitul sezonului regular. Misiunea lor nu va fi însă deloc una ușoară, bucureștenii venind după o victorie importantă în fața liderului, Petrolul. În sezonul regular, Universitatea s-a impus în duelul de pe stadionul Steaua cu scorul de 1-0.

Program etapa 3 play-off

  • Concordia Chiajna – Unirea Slobozia, 6 aprilie, ora 16:30
  • ACS Petrolul 52 – FC Hermannstadt, 6 aprilie, ora 19:00
  • Universitatea Cluj – CSA Steaua, 7 aprilie, ora 19:30

Clasament play-off

  1. ACS Petrolul 52 50p.
  2. FC Hermannstadt 47p.
  3. Universitatea Cluj 44p.
  4. CSA Steaua 41p.
  5. Concordia Chiajna 37p.
  6. Unirea Slobozia 34p.