Liga 1 Futsal Fortuna programează duminică, 29 ianuarie, de la ora 17:00, primele meciuri ale rundei inaugurale a Turului Suplimentar, fază premergătoare play-off-ului.

În ambele confruntări gazdele pornesc din postura de mari favorite. Locul 3 în ierarhia Ligii 1 Futsal Fortuna, Autobergamo Deva primește vizita formației Luceafărul Buzău.  Autobergamo vine după succesul entuziasmant în fața campioanei United Galați, tot pe teren propriu, meci în care trupa fraților Cristi și Florin Matei a revenit de la 0-2 și s-a impus cu scorul de 4-2! Cu ocazia acestei partide, la Autobergamo Deva au debutat și noile achiziții, brazilienii Wellington și Bernardo, care au marcat fiecare câte un gol.

FK Odorheiu Secuiesc va evolua tot pe teren propriu în compania ultimei clasate, CFF Clujana Cluj. Cu ocazia acestei partide, formația harghiteană își va prezenta noua achiziție. Este vorba despre brazilianul Alan Felipe Sasse. „Extrema în vârstă de 23 de ani a ajuns la Odorheiu Secuiesc de la Jaraguá Futsal, una dintre echipele de top din campionatul brazilian de futsal, a trecut testele medicale, primind deja și dreptul de joc de la Federația Română de Fotbal și ar putea chiar să-și facă debutul în meciul de duminică cu Clujana”, au anunțat oficialii grupării harghitene. Alan Felipe Sasse este primul jucător străin legitimat de FK Odorheiu Secuiesc cu Zoltan Jakab în postura de manager! Harghitenii au anunțat de asemenea transferul portarului Péter Barna, de la Futsal Club Korondi Junior.

CS United Galați nu va evolua în această etapă inaugurală a Turului Suplimentar. Gălățenii se pregătesc însă intens pentru a-și păstra fotoliul de lider până la finalul sezonului. Trupa lui Florin Ignat încearcă să facă uitat eșecul de la Deva, primul pentru gălățeni în acest sezon al Ligii 1. CS United Galați a anunțat ieri transferul internaționalului sârb Stefan Krstić. În vârstă de 29 de ani, Stefan Krstić a mai evoluat în LIga I pentru Dunărea Călărași și CFR Timișoara. Etapa se va încheia luni, 30 ianuarie, cu duelul dintre CFR 1933 Timișoara și ACS West Deva, care va fi, de la ora 17:30, în direct la Digi Sport 2.

Iată programul etapei I a Turului Suplimentar:

Duminică, 29 ianuarie, ora 17:00
ACS Autobergamo Deva – CS Luceafărul Buzău
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CFF Clujana Cluj

Luni, 30 ianuarie, ora 17:30
CSF CFR 1933 Timișoara – ACS West Deva

  • echipa CS United Galați stă în această rundă

Clasament: 1. United 29p; 2. Odorheiu Secuiesc 27p; 3. Autobergamo 25p; 4. Timișoara 21p; 5. West Deva 15p; 6. Luceafărul 6; 7. Clujana 0p

Articol de Adi Dobre