FOTO: Facebook FK Odorheiu Secuiesc

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău a programat marți seară duelul dintre Luceafărul Buzău și FK Odorheiu Secuiesc. Meciul a contat pentru etapa a 9-a a Ligii I Futsal Fortuna și a fost transmis în direct la Digi Sport și pe platforma video www.frf.tv.

Hotărâtă să învingă pentru a-și recupera poziția secundă din clasament, gruparea harghiteană a început în forță confruntarea de la Buzău. Elevii lui Jakab Zoltán au ratat însă o sumedenie de ocazii la poarta excelentului Cristian Marin.

Pe rând, Kanyó Szilárd-Ferenc, Miklós Tamás, Bálint Andor și Balázsi Attila l-au adus la disperare pe managerul Jakab Zoltán!

Mai mult, veteranul Gabriel Bobe a deschis scorul la primul șut pe poarta harghitenilor! 1-0 pentru Luceafărul Buzău în minutul 7! Același Bobe a fost foarte aproape de 2-0 în urma unui contrataac.

FK Odorheiu Secuiesc și-a continuat asaltul la poarta buzoienilor și, în minutul 14, Kanyó Szilárd-Ferenc a reușit să egaleze. Finalul primei reprize a adus noi ocazii de gol la ambele porți.

Trupa lui Jakab Zoltán a început în ofensivă și repriza secundă, de această dată însă mult mai lucidă la finalizare. Kanyó Szilárd-Ferenc, cu o dublă, și Bálint Andor au dus scorul la 4-1 pentru FK Odorheiu Secuiesc.

Echipa lui Marius Cozma nu a cedat însă și a revenit în joc marcând de două ori, Bobe și Balázsi (autogol). Luceafărul Buzău a avut la dispoziție cinci minute pentru a egala, dar, în ciuda eforturilor gazdelor, scorul a rămas 4-3 pentru harghiteni.

Confruntarea a fost un real spectacol, ambele formații arătând o formă foarte bună, în ciuda indisponibilităților.

În urma acestui succes, FK Odorheiu Secuiesc a revenit pe poziția secundă în Liga I Futsal Fortuna și privește cu optimism derby-ul din etapa viitoare cu United Galați.

Luceafărul Buzău – FK Odorheiu Secuiesc 3-4 (1-1)
Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, Buzău
Au marcat: Bobe (7, 31), Balázsi (35 – autogol) / Kanyó (14, 22, 23), Bálint (29)
Luceafărul: Marin – Dumitru, Isac, Nicodim, Dobre; Mălaia, Crăciun, Neculăescu, Constantin, Berloiu, Bobe, Danciu
FK Odorheiu Secuiesc: Farkas – Miklós, Bálint, Iszlai, Kanyó; Grigoraș, Tompea, Tankó, Kedei, Balázsi, Kerestély, Péter, Boga.
Arbitri: Mocanu Dragoș, Preda Romeo – Hornet Andrei (toți din Brăila)
Observator: Captan Sebastian (Galaţi)

Clasament: 1. United 25p (9 meciuri); 2. Odorheiu Secuiesc 17p (8 meciuri); 3. Autobergamo 16p (9 meciuri); 4. CFR Timișoara 15p (9 meciuri); 5. West Deva 9p (8 meciuri); 6. Luceafărul 6p (9 meciuri); 7. Clujana 0p (8 meciuri)

Etapa viitoare, a 11-a:

sâmbătă, 3 decembrie
ora 11:00
ACS West Deva – ACS Autobergamo Deva

Luni, 5 decembrie
ora 17:00
CSF CFR 1933 Timișoara – CFF Clujana Cluj

ora 18:00
CS United Galați – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

ARTICOL DE ADI DOBRE