Liga 1 Futsal Fortuna programează astăzi, marți, 25 octombrie, ultimul meci al etapei a V-a. La Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara se vor confrunta, de la ora 17:30 – în direct la Digi Sport 2, în derby-ul acestei runde, CFR Timișoara și FK Odorheiu Secuiesc.

Gazdele de la CFR vin după un succes în deplasare, 6-1 cu CFF Clujana Cluj, o victorie de moral pentru trupa pregătită de Robert Lupu după înfrângerile cu CS United Galați și West Deva. Succesul de la Cluj a fost al doilea pentru bănățeni în acest sezon după cel de la Deva, cu Autobergamo în etapa a II-a.

„Meciul cu FK Odoreheiu Secuiesc e un adevărat derby. Ne așteaptă un meci foarte complicat în fața unei echipe mult mai valoroasă decât locul pe care îl ocupă în acest moment în ierarhia Ligii I, o echipă cu un antrenor experimentat, Jakab Zoltan. Ne dorim victoria cu orice preț. Ca să câștigăm trebuie să jucăm însă la turație maximă și să evităm erorile făcute în meciurile cu United Galați și West Deva”, a spus Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei CFR Timișoara.

FK Odorheiu Secuiesc, echipă pregătită de Zoltan Jakab, are și ea un moral excelent după meciul foarte bun făcut în runda precedentă pe teren propriu în compania campioanei CS United Galați, scor 3-3.

Harghitenii, care s-au întărit în această vară, au început ezitant sezonul, având o singură victorie, în etapa a II-a, 5-3, pe teren propriu, cu Luceafărul Buzău.

Etapa a V-a a debutat sâmbătă la Sala Sporturilor „Dunărea” din Galați, acolo unde campioana CS United a primit vizita formației Luceafărul Buzău. Partida a fost una deosebit de spectaculoasă, oaspeții reușind să dea o replică foarte bună gălățenilor. United s-a impus în cele din urmă, scor 7-5. Pentru CS United Galați această partidă a fost în același timp repetiția generală înaintea meciurilor din Main Round-ul UEFA Futsal Champions League, programate în această săptămână pe malul Dunării. Gazde ale Grupei a IV-a, United va avea adversare de soi: Benfica Lisabona, Uragan Ivano-Frankivsk și Szombathelyi Haladás.

Duminică, în cel de-al doilea meci al rundei, ACS West Deva a dat piept, pe teren propriu, cu CFF Clujana Cluj. A fost un meci-spectacol în care s-au marcat 19 goluri! Nou-promovata Weste Deva s-a impus cu scorul de 14-5!

Etapa a V-a

Sâmbătă, 22 octombrie, CS United Galați – CS Luceafărul Buzău 7-5 (3-1), Sala Sporturilor „Dunărea”, Galați
Arbitri: Boharu Predescu Ionel (Buftea), Gunciu Roberto Florentin (Popeşti Leordeni); Hornet Andrei (Brăila)
Observator arbitri: Ivănescu Marian (Bucureşti)

Duminică, 23 octombrie, ACS West Deva – CFF Clujana Cluj 14-5 (7-2), Sala Sporturilor, Devaw
Arbitri: Popescu Constantin Daniel (Țicleni), Pentek Laurențiu (Oradea); Blindu Cătălin Ionuț (Hunedoara)
Observator arbitri: Curta Dan Ovidiu (Târgu Mureș)

Marți, 25 octombrie, ora 17:30, Digi Sport 2, CSF CFR 1933 Timișoara – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, Sala Sporturilor „Constantin Jude”, Timișoara
Arbitri: Chița Liviu (Piteşti), Deaconu Laurențiu (Berceni); Trașcă Marius (Piteşti)
Observator arbitri: Șandru Ilie (Piteşti)

  • echipa ACS Autobergamo Deva a stat în această etapă

Clasament: 1. United 13p (5 meciuri); 2. Autobergamo 9p (4 meciuri); 3. Timișoara 6p (4 meciuri); 4. West Deva 6p (4 meciuri); 5. Odorheiu Secuiesc 4p (3 meciuri); 6. Luceafărul 3p (4 meciuri); 7. Clujana 0p (4 meciuri)