Liga 1 Futsal Fortuna programează în acest week-end meciurile etapei a 3-a a Turului Suplimentar. Lovitura de start se va da la Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, acolo unde sâmbătă, 11 februarie, de la ora 14:00, se vor confrunta CFR Timișoara și Clujana Cluj.

Bănățenii pornesc din postura de favoriți în duelul cu ultima clasată. Trupa lui Robert Lupu vine după două victorii în primele două runde ale Turului Suplimentar, 5-2 cu West Deva pe teren propriu și 7-1 în deplasare cu Luceafărul Buzău, succese care i-au securizat poziția a patra în clasamentul Ligii I, dar în același timp îi dau speranțe pentru un loc și mai bun în ierarhia primului eșalon al futsalului românesc. Timișoara e la doar trei puncte de locul 3 și la patru puncte de poziția a doua.

În cel de-al doilea meci al etapei, la Deva, nou-promovata West Deva va da piept cu Luceafărul Buzău. Și tot la Deva, în ultima partidă a rundei, se vor confrunta marile rivale Autobergamo Deva și CS United Galați. Campioana României, United Galați, și-a recuperat etapa trecută fotoliul de lider după succesul categoric în fața echipei FK Odorheiu Secuiesc, scor 7-2. Gălățenii lui Florin Ignat au făcut încălzirea pentru derby-ul cu Autobergamo Deva la începutul acestei săptămâni, în Cupa României, victorie clară, scor 7-0, în deplasare, cu ACS KSE Târgu Secuiesc. A fost meciul în care, în echipa campioană a evoluat și Leonardo dos Santos „Pelé”, revenit după mai multe luni de absență. Autobergamo Deva vine după o serie foarte bună, șase victorii consecutive, una chiar în fața campioanei United Galați, scor 4-2, în ultima etapă a sezonului regular, meci care, practic, a relansat lupta pentru titlu.

Etapa a 3-a a Turului Suplimentar:

Sâmbătă, 11 februarie
Ora 14:00, CSF CFR 1933 Timișoara – CFF Clujana Cluj

Duminică, 12 februarie
Ora 13:00, ACS West Deva – CS Luceafărul Buzău
Ora 18:00, ACS Autobergamo Deva – CS United Galați

  • FK Odorheiu Secuiesc stă în această etapă

Clasament: 1. United 32p; 2. Autobergamo 31p; 3. FK Odorheiu Secuiesc 30p; 4. CFR Timișoara 27p; 5. West Deva 15p; 6. Luceafărul 6p; 7. Clujana 0p

Articol de Adi Dobre