Foto: ACS Fortuna Becicherec' Feminin

Liga 1 Feminin a revenit după o pauză de două săptămâni cauzată de meciurile echipei naționale de fotbal feminin a României. Sâmbătă s-au disputat patru partide din cadrul etapei cu numărul 8.

Principalele momente ale etapei 8:

➡ Laura Rus a reușit un hat-trick în partida câștigată de Fortuna Becicherecu Mic, pe teren propriu, scor 5-3, contra celor de la Universitatea Galați.

➡ Piroș Security Arad a plecat cu un punct din deplasarea de la Vasas Femina Odorhei, echipă care avea 18 puncte după șapte etape.

➡ Liderul Universitatea Olimpia Cluj s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la Selena ȘN Constanța și a acumulat 21 de puncte în fruntea ierarhiei.

➡ Asociația Fair Play București a reușit prima victorie a sezonului, după ce a învins-o cu 3-2 pe Banat Girls, în deplasare. Golul victoriei a fost înscris de Simina Podgoreanu, în prelungiri (90+4).

➡ Partida Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Alexandria a fost amânată după ce formația oaspete nu a primit avizul DSP de a părăsi județul, în urma depistării unor cazuri pozitive cu virusul COVID-19 în cadrul clubului.

➡ Toate meciurile jucate sâmbătă au fost precedate de un moment de reculegere în memoria lui Florin Bugar, antrenorul echipei Piroș Security Arad, decedat la 22 octombrie.

➡ Ultimul meci al etapei 8 se va juca duminică, de la ora 11:00, între ACS Fotbal Feminin Baia Mare și Carmen București.

Rezultatele zilei:

Fortuna Becicherecu Mic – Universitatea Galați 5-3
Au marcat: Laura Rus (21 – penalty), 41, 44), Anda Jivan (61), Larisa Grigore (77) / Valeria Postol (65 – penalty, 86), Anca Nina (80 – penalty)

Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Piroș Security Arad 1-1
Au marcat: Brigitta Szasz (62) / Cristina Sucilă (11)

Banat Girls – Asociația Fotbal Club Fair Play București 2-3
Au marcat: / Valentina Petre (65, 75), Simina Podgoreanu (94)

Selena ȘN Constanța – Universitatea Olimpia Cluj 0-3
Au marcat: Mihaela Ciolacu (32, 39), Roxana Mirea (82)