Sursa Foto: Sportul Ilustrat

Miercuri s-au desfășurat cinci partide din cadrul etapei cu numărul 9 a Ligii 1 Feminin. Derby-ul rundei s-a jucat la Cluj, acolo unde “U” Olimpia și-a trecut în cont a opta victorie din tot atâtea meciuri jucate în actuala ediție a campionatului: 1-0 cu Heniu Prundu Bârgăului.

Principalele momente ale etapei 9:

➡ Universitatea Olimpia Cluj a câștigat la limită, scor 1-0, confruntarea de pe teren propriu cu Heniu Prundu Bârgăului și rămâne neînvinsă după opt meciuri disputate (are o partidă restantă).

➡ Fortuna Becicherecu Mic și-a trecut în cont a patra victorie consecutivă, după ce s-a impus cu 3-0 în deplasarea de la Alexandria.

➡ Laura Rus a înscris pentru scorul de 2-0 în partida dintre Universitatea Alexandria și Fortuna Becicherecu Mic, ajungând astfel la 16 goluri marcate în actualul sezon al Ligii 1.

➡ Carmen București a învins-o cu 4-0 pe Selena ȘN Constanța, pe teren propriu, și a urcat pe locul 4 în clasament. Nicoleta Bărbos a reușit o dublă în a doua repriză a meciului.

➡ Partida dintre Universitatea Galați și Vasas Femina Odorhei s-a încheiat la egalitate 2-2. Krisztina Beno a marcat ambele goluri ale echipei oaspete.

➡ Piroș Security Arad a obținut prima victorie pe teren propriu după o pauză de două luni, scor 4-0 contra nou-promovatei Banat Girls. Formația din Reșița se află la a patra înfrângere consecutivă.

➡ Partida Asociația Fotbal Club Fair Play București – ACS Fotbal Feminin Baia Mare nu s-a putut disputa conform programului, din cauza unor dificultăți legate de testarea jucătoarelor întâmpinate de echipa oaspete.

Rezultate:

Carmen București – Selena ȘN Constanta 4-0
Au marcat:Ioana Bîscoveanu (37), Mihaela Neacșu (64), Nicoleta Bărbos (74, 87)

Piroș Security Arad – Banat Girls 4-0
Au marcat: Denisa Marcea (14), Magdalena Drăgan (27), Elena Răduc (30), Elena Ruvila (57 – autogol)

Universitatea Galați – Vasas Femina Odorhei 2-2
Au marcat: Monica Bențoiu (45), Valeria Postol (69) / Krisztina Beno (13, 71)

Universitatea Alexandria – Fortuna Becicherecu Mic 0-3
Au marcat: Melisa Șodinca (1), Laura Rus (72), Nicoleta Deca (83)

Universitatea Olimpia Cluj – Heniu Prundu Bârgăului 1-0
A marcat: Roxana Mirea (28)