Foto: Facebook - ACS Fortuna Becicherec' Feminin

Duminică, 15 noiembrie, au avut loc ultimele patru meciuri din etapa 10 a Ligii 1 Feminin. Vasas Femina Odorhei a profitat de rezultatul meciului Heniu Prundu Bârgăului vs Fortuna Becicherecu Mic și a revenit pe locul secund în clasament.

Principalele momente ale etapei 10 din Liga 1 Feminin:

➡ Universitatea Olimpia Cluj rămâne neînvinsă și după meciul din etapa 10. Formația pregătită de Iulian Szekely a câștigat categoric duelul cu nou-promovata Carmen București, scor 9-2.

➡ Carolina Țabur a bifat un hat-trick împotriva lui Carmen București și are în total opt goluri marcate în actualul sezon al campionatului.

➡ Piroș Security Arad a înregistrat a doua victorie consecutivă, după ce s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Două dintre reușitele arădencelor au fost semnate de Melisa Olariu.

➡ Heniu Prundu Bârgăului și Fortuna Becicherecu Mic și-au împărțit punctele, terminând la egalitate, scor 2-2. Laura Rus a reușit o dublă și a ajuns astfel la 18 goluri înscrise în actuala ediție a Ligii 1 Feminin.

➡ Vasas Femina Odorhei a învins-o cu 4-1 pe Universitatea Alexandria, pe teren propriu, și a revenit pe poziția a doua în clasament. Pentru teleormănence este a treia înfrângere consecutivă.

➡ Banat Girls a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu Universitatea Galați, scor 1-2, ajungând astfel la a cincea înfrângere la rând.

➡ Asociația Fotbal Club Fair Play și-a trecut în cont a doua victorie din acest sezon, 1-0 contra celor de la Selena SN Constanța, în deplasare. Constănțencele rămân în continuare fără puncte în clasament.

Rezultate:

Sâmbătă, 14 noiembrie

Universitatea Olimpia Cluj – Carmen București 9-2
Au marcat: Carolina Țabur (5, 15, 64), Cristina Cerescu (18), Carmen Marcu (23, 34), Nicoleta Bălăceanu (31), Mihaela Ciolacu (68), Oana Negrea (80) / Nicoleta Bărbos (59, 76)

Duminică, 15 noiembrie

Heniu Prundu Bârgăului – Fortuna Becicherecu Mic 2-2
Au marcat: Andreea Corduneanu (77), Ana Palaghia (85) / Laura Rus (10, 36)

Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Universitatea Alexandria 4-1
Au marcat: Krisztina Beno (14), Rita Mitri (42), Ana Vlădulescu (44, 71) / Oana Dumitrache (24)

Banat Girls – Universitatea Galați 1-2
Au marcat: Adelina Ion (50) / Valeria Postol (43), Alexandra Hilohe (67)

Selena ȘN Constanța –  Fair Play București 0-1
A marcat: Daniela Preda (74)

ACS Fotbal Feminin Baia Mare – Piroș Security Arad 2-3
Au marcat: Alexandra Lunca (43), Denisa Predoi (90+3) / Melisa Olariu (21, 44), Carla Kugler (81)