Foto: Facebook ACS Fortuna Becicherec' Feminin

Duminică s-au desfășurat patru meciuri din cadrul etapei cu numărul 6 din Liga 1 Feminin. Două partide nu s-au putut disputa din cauza confirmării unor cazuri de COVID-19.

Principalele momente ale etapei 6 din Liga 1 feminin:

➡ Scorul etapei a fost stabilit de Fortuna Becicherecu Mic, 11-0, în partida jucată pe teren propriu în compania Asociației Fotbal Club Fair-Play.

➡ Universitatea Olimpia Cluj a ajuns la șase victorii în tot atâtea meciuri disputate, după ce s-a impus și la Reșița, în fața celor de la Banat Girls, scor 4-0.

➡ Universitatea Galați a fost extrem de aproape de o victorie în deplasarea de la Heniu Prundu Bârgăului, dar gazdele au înscris în minutul 85, prin Andreea Corduneanu, stabilind scorul final, 2-2.

➡ Vasas Femina Odorhei a obținut a cincea victorie în acest sezon, după ce a învins-o, pe teren propriu, pe nou-promovata Carmen București, scor 2-0.

➡ Două partide nu s-au putut disputa la finalul acestei săptămâni, din cauza înregistrării unor cazuri pozitive de COVID-19: Universitatea Alexandria – Piroș Security Arad și Fotbal Feminin Baia Mare – Selena ȘN Constanța.

➡ Partida dintre Universitatea Alexandria și Piroș Security Arad a fost amânată, urmând a fi reprogramată la o dată ce va fi anunțată ulterior.

➡ În cazul jocului dintre Fotbal Feminin Baia Mare și Selena ȘN Constanța, echipa gazdă nu a primit avizul DSP la timp pentru disputarea jocului, după înregistrarea unui caz pozitiv în cadrul echipei.

Rezultate:

Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Galați 2-2
Au marcat: Andreea Laiu (39), Andreea Corduneanu (85) / Monica Bențoiu (26), Lidia Moacă (58)

Fortuna Becicherecu Mic – Fair Play București 11-0
Au marcat: Larisa Ienovan (4, 59, 73), Laura Rus (10, 16, 21, 63), Nadejda Colesnicenco (27), Valentina Grigore (42), Shaira Pera (76, 82)

Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Carmen București 2-0
Au marcat: Kinga Barabasi (23), Krisztina Beno (62)

Banat Girls Reșița – Universitatea Olimpia Cluj 0-4
Au marcat: Carmen Marcu (45), Adina Borodi (70), Carolina Țabur (78, 89)