Foto: Facebook - Asociația Clubul Sportiv "Fotbal Feminin Baia Mare"

Turul Ligii 1 Feminin s-a încheiat sâmbătă, 12 decembrie, cu partida dintre Asociația Fotbal Club Fair-Play și ACS Fotbal Feminin Baia Mare, restanță din etapa cu numărul 9.

După ce în urmă cu trei zile a suferit o înfrângere drastică pe terenul celor de la Universitatea Olimpia Cluj, scor 11-0, Baia Mare a încheiat anul cu o victorie în deplasarea de la București, scor 3-0.

Baia Mare a înregistrat astfel a treia victorie în ultimele patru meciuri jucate și a încheiat turul campionatului pe locul 8 în clasament, cu 13 puncte. De partea cealaltă, Fair-Play rămâne pe locul 11, cu 6 puncte, la egalitate cu Banat Girls, echipa de pe poziția 10.

La finalul turului, lider este Universitatea Olimpia Cluj, cu victorii pe linie și un avans de 8 puncte față de ocupanta locului secund, Fortuna Becicherecu Mic (25 puncte). Podiumul este completat de Piroș Security Arad, cu 23 de puncte.

Tot 23 de puncte are și Vasas Femina Odorhei, aflată pe locul 4. Ultimele două poziții care asigură prezența în play-off sunt ocupate de Heniu Prundu Bârgăului (20 puncte) și Universitatea Galați (18 puncte).

În play-out se vor înfrunta următoarele echipe: Carmen București (15 puncte), ACS Fotbal Feminin Baia Mare (13), Universitatea Alexandria (10), Banat Girls (6), Asociația Fotbal Club Fair-Play (6) și Selena ȘN Constanța (0).

Rezultatele ultimelor două meciuri din turul Ligii 1 Feminin:

Etapa 7

Universitatea Olimpia Cluj – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 11-0

Au marcat: Maria Ficzay (6), Adina Borodi (10), Ioana Bălăceanu (11), Carmen Marcu (15), Oana Negrea (27), Mihaela Ciolacu (31,45), Roxana Mirea (50, 71), Brianna Curtis (64, 83)

Etapa 9

Asociația Fotbal Club Fair-Play – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 0-3

Au marcat: Denisa Predoi (69), Cristina Pălincaș (77), Laura Desmerean (90)

Clasamentul final al turului: