SCHAFFHAUSEN, SWITZERLAND - NOVEMBER 12: Captain Florentina Olar of Romania during the UEFA Euro Women's Qualifier football match between Switzerland and Romania at Lipo Park on November 12, 2019 in Schaffhausen, Switzerland (Photo by Daniela Porcelli/SPP)

Într-un moment în care competițiile sunt întrerupe, suporterii naționalei feminine de fotbal a României au apreciat inițiativa dialogului în direct cu Ștefania Vătafu și Laura Rus și au votat pentru continuarea acestui tip de sesiuni live și cu alte tricolore.

Pe 23 martie, timp de o oră, cele două jucătoare care evoluează în Belgia, la campioana Anderlecht, au răspuns curiozităților fanilor, astfel că, în urma reacțiilor pozitive, vom repeta experiența în fiecare zi de luni. Cel puțin până la reluarea pregătirii și a competițiilor. Suporterii sunt așteptați la ”Ora Tricolorelor”.

Din locuințele lor, jucătoarele vor intra în dialog cu utilizatorii de pe pagina de Facebook a naționalei feminine și vor răspunde cât mai multor întrebări. Luni, la întâlnirea live cu Laura Rus și Ștefania Vătafu, acestea au vorbit despre situația privind COVID-19, au explicat cum se pregătesc în casă și au oferit sfaturi importante tinerelor pasionate de fotbal.

Prin urmare, ne reîntâlnim luni, 30 martie, de la ora 13:30, la ”Ora Tricolorelor”. În direct se va afla căpitanul naționalei și liderul all-time al selecțiilor pentru România, Florentina Olar.

Puteți urmări mai jos sesiunea de LIVE a Ștefaniei Vătafu și Laura Rus cu suporterii naționalei feminine!