Timp de două zile, în perioada 16-17 ianuarie, la Marrakech, în Maroc, a avut loc Summit-ul FIFA, unde Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de președintele Răzvan Burleanu și de secretarul general Radu Vișan.

În cadrul celor două zile de lucru s-a analizat posibilitatea de a se crea Liga Națiunilor la nivel mondial. Competiția ar putea să se desfășoare din doi în doi ani, într-un format asemănător UEFA Nations League. Federațiile europene s-au abținut de la votul solicitat de FIFA pentru acordul de implementare al acestui proiect pentru că, în acest moment, nu există informații relevante legate de calendarul competiției, formatul și finanțarea acesteia. În acest sens, asociațiile europene au luat hotărârea de a mandata conducerea UEFA să poarte discuții cu forul mondial pentru a putea identifica împreună cele mai bune soluții pentru toți posibilii participanți.

De asemenea, s-a luat în discuție și posibilitatea de a se extinde numărul de participante la Campionatul Mondial de la 32 de echipe, câte sunt în prezent, la 48 începând chiar cu ediția din 2022, care va fi organizată în Qatar, dacă va fi identificat un potențial stat co-organizator.

Un alt subiect discutat a fost posibila extindere a Campionatului Mondial al cluburilor, o competiție unde FIFA își dorește de asemenea mărirea numărului de participante. Și în acest caz federațiile europene s-au abținut de la vot pentru că nu există încă o concluzie a procesului de negociere cu cluburile de fotbal și asociațiile acestora.