Foto: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Iuliana Demetrescu se numără printre cei 13 arbitri aleși să oficieze meciurile de la Campionatul European care va avea loc în Anglia, între 6 și 31 iulie. Alături de ea a fost delegată pe lista arbitrilor asistenți și Petruța Iugulescu.

Iuliana Demetrescu face parte din Categoria Elite, cea mai importantă din arbitrajul european, după promovarea din luna decembrie a anului trecut.

În ultima etapă din Liga 1, Iuliana Demetrescu a debutat și în Liga 1 la fotbal masculin, la meciul dintre Fotbal Club Rapid și Gaz Metan Mediaș. La acest meci, Demetrescu a arbitrat alături de Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, fiind prima brigadă feminină la un meci din Liga 1 după o pauză de 10 ani. Ultima oară, Teodora Albon a arbitrat un meci între Concordia Chiajna și Pandurii Târgu Jiu.

În 2019, Iuliana Demetrescu a arbitrat finala Campionatului European Feminin U17. La începutul lunii, Iuliana Demetrescu a fost inclusă și de FIFA pe lista arbitrilor candidați la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din 2023, organizat în Australia și Noua Zeelandă.