Foto; UEFA

„Centralul” român a fost delegat să conducă al doilea său meci în actualul sezon al Ligii Campionilor, după ce a fost și arbitrul confruntării dintre Newcastle și PSG, în octombrie.

Istvan Kovacs și brigada sa vor conduce duelul dintre Arsenal și Sevilla, de miercuri, 8 noiembrie, ora 22:00, la Londra, meci contând pentru grupa B, în care mai evoluează Lens și PSV.

Asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene îl vor însoți pe Istvan Kovacs, care va fi ajutat și de al patrulea oficial Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla Bastian Dankert (Germania) și Benoît Millot (Franța).

La disputa dintre Arsenal și Sevilla, de data aceasta în UEFA Youth League, va fi la centru tot un arbitru din România, Iuliana Demetrescu. Din brigada sa mai fac parte asistenții Mihaela Țepuță și Roxana Ivanov.

Marți, 7 octombrie, Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, va superviza brigada de arbitri de la meciul Milan – PSG, din grupa F, iar Aurel Ionescu, din Departamentul Competiții FRF, va fi delegat de joc la meciul dintre Steaua Roșie Belgrad și RB Leipzig, din grupa G a Champions League.