Cel mai activ colaborator la evenimentele organizate de Federația Română de Fotbal în anul precedent a petrecut o zi la Casa Fotbalului.

Radu Bordei, 20 de ani, studiază la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și este antrenor de fotbal al unei grupe de copii și juniori. El a ales programul de voluntariat al Federației Române de Fotbal deoarece implică marea sa pasiune: fotbalul. ”Am ales să fiu voluntar în cadrul programului #TEAMBEHINDTHETEAM pentru că e unul dintre puținele, dacă nu chiar singurul program de voluntariat concret, cu activități în domeniul meu preferat: fotbalul și cred că mă poate ajuta să descopăr lucruri noi despre acesta”.

Printre cele mai frumoase experiențe ale lui Radu în cadrul programului de voluntariat au fost acțiunile naționalelor U19 și U17, în cadrul cărora a fost ofițer de legătura. ”Primele pe listă, de departe, au fost cele două acțiuni în care am fost ofițer de legatură pentru naționalele U19 si U17. După acestea ar fi finalele Cupei si Supercupei României și, nu în ultimul rând, meciurile naționalei”.

Îi sfătuiesc pe toți cei pasionați de fotbal și nu numai să facă voluntariat deoarece acesta ajută la dezvoltarea propriei persoane si îți poate oferi situații inedite în care, probabil, nu ai putea ajunge altfel”, a adăugat Radu, care a fost premiat de către președintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru întreaga sa implicare în aceast program.

Echipa de voluntari a Federației Române de Fotbal aduce o contribuție determinantă la succesul evenimentelor sportive, deoarece, cel mai adesea, primul contact pe care îl au suporterii cu evenimentul are loc prin intermediul voluntarilor. Voluntarii nu numai că sprijină punerea în aplicare a operațiunilor, ci și adaugă entuziasm, pasiune și energie fiecărui eveniment.

Pentru ,,Echipa din spatele echipei” (Team Behind the Team) este disponibilă o gamă largă de roluri, inclusiv în marketing, operațional, ospitalitate, acreditare, ticketing, transport și kinetoterapie, fără a se limita doar la acestea.

Misiunea echipei de voluntari Team Behind The Team este de a inspira responsabilitatea, de a încuraja viața sănătoasă, de a educa și de a crește dorința de a fi implicat în dezvoltarea comunitară  prin evenimente fotbalistice.