A 6-a ediție a programului de leadership sportiv are loc între 15 și 17 noiembrie și va fi dedicată antrenorilor de fotbal cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Lansat în 2017, Youth Council își propune să devină unul dintre cele mai importante programe de leadership sportiv pentru tineri din Europa și de a forma o comunitate de lideri care produc schimbări pozitive în sportul românesc. 

Luna aceasta vrem să aducem împreună 25 de tineri antrenori români (posesori ai unui carnet de antrenor sau ai unei licențe UEFA), pentru 3 zile de sesiuni interactive cu profesioniști din fotbal (antrenori de renume, preparatori sportivi, psihologi, etc).

Sesiunile acoperă 9 tematici legate de dezvoltarea unui antrenor, de la filosofia proprie și relația cu echipa de management, la cum poți folosi datele pentru a lua decizii în teren.

Te poți înscrie la Youth Council Coaches completând acest formular

Înscrierile au loc până pe 10 noiembrie, iar participarea la program este gratuită. Numărul de participanți este limitat la 25, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. Vor avea prioritate posesorii unui carnet de antrenor.

Despre Youth Council

Programul Youth Council face parte din propunerea Academiei Naționale de Fotbal de a educa oamenii implicați în fenomenul fotbalistic. În cele cinci ediții de până acum, aproape 300 de participanți au interacționat cu personalități din lumea sportului și au contribuit la dezvoltarea comunității sportive prin idei și proiecte de echipă.