Joi, 9 decembrie, la Casa Fotbalului, Federația Română de Fotbal și Primăria Snagov au semnat un contract în urma căruia loturile de juniori vor beneficia de un nou teren de pregătire.

Contractul a fost semnat de Răzvan Burleanu, președintele FRF, și primarul localității Snagov, Anghel Mihai. În urma acestui angajament, FRF va prelua mentenanța terenului de fotbal din baza sportivă Voința din Snagov, iar loturile naționale de juniori și junioare vor avea prioritate în folosirea acestuia. De asemenea, FRF va oferi Primăriei Snagov suprafața sintetică necesară pentru construcția unui teren cu gazon artificial.

Astfel, pe perioadele FIFA, pe lângă Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia și cel de la Buftea, acolo unde se reunesc prima reprezentativă și selecționata U21, loturile naționale de juniori și junioare vor putea beneficia de suprafața de joc din baza sportivă Voința de la Snagov.

“Încercăm să oferim cele mai bune condiții loturilor naționale. Pe perioada FIFA avem o problemă pentru că sunt multe loturi reunite și atunci trebuie să găsim soluții. În urma acestui parteneriat, ne asigurăm că loturile de juniori vor beneficia de o suprafață de antrenament bună, la același nivel cu cele de la Buftea și Mogoșoaia”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.