Hușana Huși a anunțat că de miercuri, 25 noiembrie, cei interesați pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul cu U Cluj, din șaisprezecimile Cupei României.

Acestea pot fi procurate de la stadionul Municipal din localitate, care vor fi însoțite de produse promoționale cu evenimentul așteptat de 30 de ani.

Cel mai ieftin bilet costă 30 lei și primești un mască de protecție cu sigla clubului, iar cel mai scump va fi de 100 de lei și primești un tricou polo sau un fular eveniment.

”Pentru prima oară scoatem la vânzare obiecte cu însemnele clubului nostru, obiecte care vor ajuta la situația financiară și care vă vor permite să susțineți clubul orașului nostru. Toate acestea vor fi scoase sub forma biletelor virtuale pentru meciul din Cupa României, un meci istoric al orașului nostru și al fotbalului hușean, doar așa putând să vă arătați dragostea și susținerea chiar dacă nu puteți fi alături de noi, în tribunele bătrânului nostru Stadion Municipal. Fiecare bilet virtual va avea și cadoul din partea clubului, iar prețul este în funcție de cadoul pe care dumneavoastră îl alegeți. Toate vor fi disponibile în funcție de stocurile existente”, au precizat reprezentanții clubului Hușana.

ARTICOL DE CRISTIAN LAPA (VASLUI)