În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă, compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF:

  • Aprobă cesionarea de la Clubul Sportiv Academia de Fotbal Gheorghe Hagi către FCV Farul Constanța SA a activității sportive de fotbal de feminin senioare și junioare (U15 și U13) și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice de fotbal feminin organizate de Federația Română de Fotbal.
  • Aprobă asocierea dintre Clubul Sportiv Municipal Avântul Reghin, participant în Liga 3, și Clubul Sportiv Școlar Liceul Teoretic “Lucian Blaga” Reghin, club cu activitate exclusivă de juniori, pentru sezonul competițional 2023/2024.
  • Aprobă asocierea dintre Clubul Sportiv Păulești, participant în Liga 3, și Asociația Club Sportiv MX PRO Academy, club cu activitate exclusivă de juniori, pentru sezonul competițional 2023/2024.
  • Aprobă ca ACSM Delta Aegyssus Tulcea să joace în competițiile organizate de FRF, la care s-a înscris în sezonul 2023/2024, sub marca “FC Delta Tulcea”.
  • Aprobă convocarea la data de 11 august 2023, ora 11:00, sediul FRF, sala Nicolae Dobrin, a ședinței Adunării Generale Extraordinare a cluburilor din Liga 3 pentru alegerea unui reprezentant al cluburilor din Liga 3 în Comitetul Executiv al FRF.