În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă, compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi a luat următoarele decizii:

  • Având în vedere încetarea aplicabilității dispozițiilor prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 171 din 3 februarie 2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și Hotărârea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 16 din 08.03.2022 pentru abrogarea Hotărârii CNSU nr. 6/2022 privind procedura de aprobare a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor, aprobă suspendarea Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal și a Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal în sală. Recomandă menținerea regulilor de igienă și prevenție la stadion/teren de antrenament/cazare/deplasare, precum și testarea persoanelor care prezintă simptome COVID-19 și izolarea persoanelor pozitive. Subliniază necesitatea respectării de către structurile sportive, în orice moment, a tuturor obligațiilor impuse de normele legale in vigoare.
  • Aprobă costurile aferente organizării și desfășurării meciului amical dintre echipele U21 ale României și Finlandei.
  • Aprobă costurile aferente desfășurării meciului amical dintre echipele U21 ale Marocului și României.
  • Aprobă costurile aferente organizării și desfășurării meciului amical dintre echipele U20 ale României și Norvegiei.
  • Aprobă costurile aferente desfășurării meciului amical dintre echipele U20 ale Elveției și României.
  • Aprobă costurile aferente organizării și desfășurării meciului oficial dintre echipele de senioare ale României și Norvegiei.
  • Aprobă costurile aferente desfășurării meciului oficial dintre echipele de senioare ale Croației și României.