În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă, compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF:

  • Aprobă prelungirea perioadei de transferuri până la data de 13 septembrie 2021 pentru toate competițiile de juniori (masculin și feminin) organizate de FRF aferente categoriilor de vârstă U16 și mai mici. Pentru evitarea oricărui dubiu, jucătorii/jucătoarele transferați/transferate ulterior datei de 06 septembrie 2021 nu vor putea participa la jocurile oficiale din cadrul competițiilor organizate de FRF la categorii de vârstă superioare U16 sau la cele organizate de LPF.
  • Aprobă Referatul comun al Comisiei de Fotbal Feminin și Departamentului de Fotbal Feminin cu privire la organizarea Ligii a III-a la fotbal feminin, competițiilor de junioare, calendarul competițional și calendarul financiar de acordare a sprijinului FRF către cluburile de fotbal feminin. (Detalii)