Naționala de futsal seniori a României s-a reunit sâmbătă seară la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru cele două partide rămase de disputat în Grupa A a Elite Round-ului calificărilor pentru Cupa Mondială de anul viitor, competiție care va fi găzduită de Uzbekistan în perioada 14 septembrie – 6 octombrie.

În prima confruntare, tricolorii vor întâlni Azerbaidjan vineri, 15 decembrie, în deplasare – meciul se va juca la „Baku Sports Palace” din Baku cu începere de la ora 18:00 (ora României).

Cel de-al doilea meci, în care România va da piept liderul Kazahstan, e programat miercuri, 20 decembrie, la Sala Rapid din București, de la ora 19:00.

Ieri, duminică, 10 decembrie, selecționerul Endre Kacsó a condus primul antrenament al tricolorilor după reunirea de sâmbătă de la Mogoșoaia.

Naționala României va pleca spre Baku miercuri, 13 decembrie, și va reveni în țară a doua zi după super-duelul cu Azerbaidjan.

Iată lotul lui Endre Kacsó pentru dubla de foc din această lună:

Portari: Petrișor Toniță (CS United Galați), Theodor Lungu (CFR Timișoara);

Jucători de câmp: Bálint Andor, Iszlai Richárd, Kanyó Szilárd, Hadnagy István (toți patru de la FK Odorheiu Secuiesc), Valentin Ilaș, Andrei Nemițanu, Mihnea Toader (toți trei de la CFR Timișoara), Vlăduț Dudău, Daniel Araujo, Andrei Crăciun (toți trei de la CS United Galați), Darius Nastai (CSM Deva), Paulo Ferreira (Paços de Ferreira), Szabolcs Mánya (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe)

Joi, 14 decembrie

  • Kazakhstan – Țările de Jos, „Jekpe-Jek Hall”, Astana

Arbitri: Admir Zahovič, Aleš Mocnik Peric; Jernej Petek (toți din Slovenia)

Vineri, 15 decembrie

  • Azerbaijan – România, „Baku Sports Palace”, Baku

Arbitri: Damian Grabowski, Slawomir Steczko; Monika Czudzinowicz (toți din Polonia)

Miercuri, 20 decembrie

  • România – Kazakhstan, Sala „Rapid”, București

Arbitri: David Glavonjic, George Jansizian; Kastriot Gerxhaliu (toți din Suedia)

  • Țările de Jos – Azerbaijan, „Topsportcentrum”, Almere

Arbitri: Dominykas Norkus, Mantas Pomeckis; Irmantas Kaprašovas (toți din Lituania)