Foto: Facebook / Équipe du Maroc

Naționala de futsal a României a pierdut miercuri seară și cel de-al doilea meci-test în fața selecționației similare a Marocului. După 2-7 în prima partidă disputată luni seară, tricolorii au cedat cu 1-6.

“Dubla” cu puternica națională a Marocului, campioana Africii, s-a disputat la baza de pregătire a Federației Marocane de Fotbal de la Rabat.

Cele două meciuri de la Rabat au reprezentat pentru tricolori o etapă din pregătirea sezonului de toamnă, atunci când naționala României va participa la Elite Roundul calificărilor pentru Cupa Mondială de anul viitor.

România face parte din Grupa A a Elite Round-ului calificărilor pentru Campionatul Mondial de anul viitor alături de Kazakhstan, Azerbaijan și Țările de Jos.

Iată lotul convocat de selecționerul Endre Kacsó pentru această acțiune:

Portari: Theodor Lungu (CFR Timișoara), Petrișor Toniță (United Galați)

Jucători de câmp: Mihnea Toader (CFR Timișoara), Darius Nastai (CSM Deva), Sávio Valadares (CSM Deva), Hadnagy István (FK Odorheiu Secuiesc), André Luis Sasse (Portimonense / Portugalia), Daniel Araujo (United Galați), Bálint Andor (FK Odorheiu Secuiesc), Iszlai Richárd (FK Odorheiu Secuiesc), Felipe Oliveira (Napoli Futsal / Italia), Andrei Crăciun (United Galați), Paulo Ferreira (Povoa Futsal Clube / Portugalia) și Szabolcs Mánya (Sepsi)