Unul dintre jucătorii emblematici al echipei FK Odorheiu Secuiesc, dar și ai Ligii I la futsal, Szécsi Barna, 37 de ani, a decis să se retragă.

Chinuit de accidentări în ultima perioadă, căpitanul formației harghitene, echipă ce a încheiat pe locul trei ultima ediție de campionat, spune că predă ștafeta celor mai tineri.

„Vine un moment în care picioarele obosesc! În plus, acum, ca tată ocupat cu trei copii, era obositor să călătoresc alături de băieți. Vreau să petrec mai mult timp cu familia. Cred că ștafeta trebuie predată celor mai tineri”, a spus  Szécsi Barna.

El va îmbrăca pentru ultima oară tricoul echipei la care a evoluat în ultimii nouă ani astzăi, joi, 4 august. FK Odorheiu Secuiesc organizează în aceste zile un „patrulater” dotat cu trofeul Cupa FK Odorheiu Secuiesc la care vor mai participa formațiile FC Autobergamo Deva, vicecampioana României, și formațiile maghiare DEAC Futsal și MVFC Berettyóújfalu.

În prima partidă de astăzi, de la ora 16:00 se vor confrunta Autobergamo Deva și DEAC Futsal. Partida-vedetă, FK Odorheiu Secuiesc – MVFC Berettyóújfalu este programată de la ora 18:00. Evenimentul va fi găzduit de Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, iar intrarea e liberă.

În urmă cu câțiva ani, Szécsi Barna a lăsat pentru câteva săptămâni futsalul și a devenit campion mondial la Teqball.

Articol de Adi Dobre