Naționala de futsal U19 a României continuă pregătirile pentru EURO 2022. În perioada 23-31 iulie, tricolorii se vor afla într-un stagiu de pregătire la Timișoara.

Lotul convocat de selecționerul Robert Lupu pentru această acțiune:
Alin Cârdei (United Galați), Vasile Căruntu (Industrias Santa Coloma/Spania), Vlad Ilie, (Zaragoza Union/Spania), David Marius, Alexandru Trifa, Andrei Buhăceanu (toți trei de la CFR Timișoara), Péter Miklós, Attila Hegyi, Kerestély József, Csog János Csongor, Arpad Miklós (toți cinci de la Odorheiu Secuiesc), Nagy Tamás (CSM Târgu Mureș), Mojzi Botond, Norbert Barbocz (ambii Tg. Secuiesc).

Selecționata U19 a României este calificată la turneul final al Campionatului European de futsal din acest an, competiție ce se va desfășura la Jaén, în Spania, în perioada 3-10 septembrie. România face parte din Grupa A, alături de Spania, țara gazdă, Ucraina și Croația.

Meciurile din grupe se vor disputa în zilele de 4, 5 și 7 septembrie, la „Olivo Arena” din Jaén. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinalele UEFA Under-19 Futsal Championship. Semifinalele se vor juca pe 8 septembrie, iar finala două zile mai târziu.